Serseri Alper21 Öncelikle İskenderunhaber Bloğu Çalıntı bir blok değildir. melik üstadımız kendi elleriyle kodlamıştır. nerden biliyorsun diyeceksin çünkü kodlarken yanındaydım. bu arada internet haber yönetimi gelsin de melik üstad'dan ders alsınlar.
Sözü geçen bu bloğu ben de ilk internethaber'de gördüm ve çok beğendim. Oradan aldığım bu flash dosyasını nukeye uyarlamam gündüz başlayıp akşamaı buldu.
Dendiği gibi bu flash haber bloğu database > xml, xml > flash mantığıyla çalışıyor. Nukeye normalde hiç resim eklenemezken (manuel hariç) bu dosya bir haber için 3 resim istiyor.
İkinci olarak şunu söyleyeyim, bu flashı alıp nukeye uyarlayabilen ilk ve tek kişi benim. Başka yapabilecek kişiler elbette var ama nedense yapabilecekler arasında benden başkası uğraşmadı!
Üçüncü olarak melik kardeşimin yaptığı ile bendeki benziyor ama bendeki biraz dikkatle bakarsanız tamamen tek bir flash dosyası. Yani kesinlikle aynısı değil.
Hatta şunu söyleyeyim bir akşam melikle konuşurken, o da çoğ uğraştığını ama yapamadığını söyleyince nasıl yaptığımı ve takıldığı yeri gösterdim. Bunu kendisi de tasdik edecektir.
Esas konu kim ve nasıl yaptıysa yaptı ama acaba paylaşılmıyacakmı sorusuna gelir isek size mutlu haberi vereyim. iskenderunum.com için yaptığım nuke ile haber sitesi ücretsiz olarak bu temmuz sonunda kendi sitemden paylaşıma sunacağım.
Yoğun istek üzerine bugüne kadar paylaşmama sebebim ise vereceğim dosyanın direk nuke ile çalışamayacağıdır. Ne yazıkki onlarca dosyada editme ihtiyacı var. Bununla uğraşmamak için bugüne kadar bekledim ama ısrarlara dayanamayınca sistemi komple vereceğim.
Not: Dağıtacağım bu sistemi çok yakınım olduğu 3-4 kişiye daha önceden vermiştim. Gördüğünüz örnekler bunlardan birileri.
yilmazmurat :
Bu da çok iddalı bir söz olmuş.Nedense melik in birçok sitesinde internet haber alıntılarına rastlamışızdır.
Ne yazıkki melik alıntı yaparken biraz abartıyor ve site görünümde birçok şey eklerken kirliliğe sebep olduğunu farketmiyor. Tabi son olarak bayadır bakmıyorum. Belki düzeltmiştir. Nukeye katkısı ise tartışılmaz.
miles :
Arkadaşlar Lütfen Hiç Mi Bilen Yok Bu iskenderunum.com Sitesinin Sahibi Netospiyon'u Görmemiş Mi
Ahh Ahh. Bir bilsen ama nereden bileceksin.. Bir zamanlar buranın yöneticisiydim.
Sen bakma post sayımızın sıfırlandığına, esmerliğimiz sonradan :)
miles :
bunun anlamı şudur İskenderun haber bloğunu kodlayan yada nukeye uyarlayan meliktir.
Bunun gibi birçok yanlış anlaşılmayı yukarda yeterince açıkladım.
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız