DW İle bul Değiştir Kullanarak tüm İ F R A M E Leri Bulup Değiştireceksiniz.
İnşallah Koldarı silen Türden bir Virüs Değildir.
Şifrelerinizi Değiştirmeyi Unutmayınız
Arada bir Gelip FTp Girip F r a m e Koyup gidiyorlar
Bu benimde başıma geldi genelde cn uzantılı i f r a m e kodu yerleştirirler header.html de kodları silsenizde işe yaramaz en iyisi aşagıda ki yönergeleri takip edin ben bunları yaptım ve virüsten kurtuldum.
1-Makineyi formatlayın.
2-Kaspersky antivirüs programı kurun ve sürekli güncelleyin.
3-CuteFtp programı kullanmayın filezilla kullanın cuteftp açık yaratıyor.
4-Filezilla ile ftp baglanınca derhal cpanelden şifreleri değiştirin ve her işlemde bunu tekrarlayın geçici bir süreligine.
Unutmayın bu virüs bilgisayarınızdan sitenize bulaşıyor tüm yukarıda ki işlemleri yapmak oldukça zahmetli ama başka yol yok :)
arkadaşlar bizzat denedim bu virüsler cuteftp den geliyor format attım virüs gelmişti cuteyi kurunca hiç bişi kurmadan avast kurdum 1-2 saat kukllandım ne driver tanıttım nede başka bişi C: D: her iki birimide silip baştan oluşturdum cuteyi bi kurdum aynı virüs yine geldi tahminime göre crackden oluyor cuteyi bırakın filezilla ile devam ediniz virüs olmayanlar bile bence filezilla geçmeliler
i f r a m e virüslerinden kurtulmanın en basit yoluda html ve htm dosyalarının cmod ayarını 444 yapmaktır bu sayede sitenizi bir nevi virüslerden korumuş olursunuz
Selam. Simdide ayni sorun benim basima geldi. Nerdedir bu I F A R A M E Kodu nasil silecem yardim ederseniz sevinirim tesekkurler.
bu kodlar genelde index.php veya index.html veya başka dosyalarda olurlar ve genelde en alt satırda frame....... şeklinde görülürler.
Önce siteni ftp ile masaüstüne indir
Bu frame yazan yeri komple kopyala ve aşağıda verdiğim linkteki programı indir ve yaptığım tarifle tüm virüsleri temizle.sonra siteyı ftpden komple sil.
selam Yardiminiz icin tesekkur ederim ben simdi siteyi desktop a indiriyorum ve indirme islemini yaparken ki halen yapiyor fakat 4 tane virus uyarisi geldi simdiye kadar yanlis ben bir kac gun önce siteyi yedege almistim bu islemi yapmadan silip yedege dukledigimi geri yuklesem olurmu acaba? yada mecbur anlattiginiz sekildemi yapmam gerekiyor?? bu konuda bilgi verirseniz sevininirim. tesekkurler.
botan kardeş tek tek temizlemene gerek yok.
ayrıca eski yedeğinde işe yarar o program zaten dedeğim işlemleri yaparsan tek seferde hepsini siler.
ama tekrar geri yüklemeden önce ftpden siteyi komple sil derim.
üstüne yeniden yüklersen yeniden yüklediklerine bulaşır.sil pcne format at ve yeniden yükle
Selamlar Dun siteyi komple sildim ftp den virus taramasindan sonra yedege aldigimi yukledim ve simdilik sorun ortadan kalkti. Eger yeniden basima öyle bisey gelirse dediginiz gibi yapacam formatlayip yeniden yuklemem gerekir. Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim allah razi olsun.
Selam. Simdide ayni sorun benim basima geldi. Nerdedir bu I F A R A M E Kodu nasil silecem yardim ederseniz sevinirim tesekkurler.
bu kodlar genelde index.php veya index.html veya başka dosyalarda olurlar ve genelde en alt satırda frame....... şeklinde görülürler.
Önce siteni ftp ile masaüstüne indir
Bu frame yazan yeri komple kopyala ve aşağıda verdiğim linkteki programı indir ve yaptığım tarifle tüm virüsleri temizle.sonra siteyı ftpden komple sil.
Execute'ye bastığınızda karşınıza bir ekran gelecek ve orda Yes To ALL'ı tıklayın.
Bu işlemlerden sonra ftp'inize dosyalarınızı güvenle atabilirsiniz.
ahmet bey bunu yeni başlıkta açarsanız daha sağlıklı olur ve konuyu sabitleriz ben denedim bizzat harika oldutamta bugun banada bulaşmıştı artık kimse tek tek silmek zorunda kalmıyacak
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız