Arkadaşlar nukeyi hızlandırmaya çalışırken, test etme programlarında site açılırken en çok tinymice editörünün hızı etkilediğini gördüm, bu editörü sadece admin panelde kullanıyorum haber yada içerik eklerken anasayfada kullanmaya gerek yok bu editörü index.php sayfasında nasıl pasif hale getirebiliriz? yada tinymice editörünün sadece admin.php de aktif olmasını nasıl sağlarız?
Merhaba..
Kardeş bildigim kadriyla o editörün admin.php yada index .php ile direk alakasi yok modüllerle alakalı bir şey. ilgili modüle içerik girerken işini kolaylaştıran bir eklenti.. yani index.php den iptal etmek nasil bir şey pek anlamadim.. ama tiny mce editörü pasif etmek istersen config.php yi ac nuke_editör: bölümünü 0 yaparsan pasif olur.. ama bu editörün kullanildigi bütün modüllerde kapanir. ama bazi modüllerde kalsin bazilarinda silinsin istiyorsan o zaman o modülün dosyalari içerisindeki tinymce kodlarini tek tek ayiklamak gerekir, ama tek bir modülde kullansan bile index.php yüklenirken gene tinymce dosyalarını yükleyecegi için bir şey degişmez.....kolaygelsin..
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar,
tamamen kapatmayı biliyorum, ben sadece admin bölümünde editörü kullanmak istiyorum, index te yada diğer modüllerde boş yere alttan siteyi kasmasın istiyorum.
Bu benim bildigim kadariyla mümkün degil eger nukeeditörü acik tutarsan index yüklenirken tinymce aditörün dosylarınıda yüklemesi gerekir ki adminde kullanabilesin.. sitende kullandigin diger eklentiler içinde bu böyle..tinymce editörün index.php yada admin.php ile alakasi yok site acilirken index yüklenirken tinymce dosyaları da yüklenmek zorunda..sana tavsiyem nuke editörden 0 yap kullanacagin zaman acar işin bitince kapatirsin..selametle..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız