Tarih: 2009-09-16, 02:30:46 Mesaj konusu: Yine virüs Girer mi ?
Merhaba benim siteme i f r a m e virüs girmişti cute ftp crackden dolayı falan oluomus tüm dosyaları sildim veritabanı falan herşeyi hostu sıfırladım bastan sürümü indirdim attım cuteftp yi önceden kaldırmıstım pcmden kaspersky i kurdum su an sitem kurulu ama yine birşey eklemeye korkuyorum cunku ekliyorum ekliyorum virüs giriyo silmek zorunda kalıyorum sizce bu dediklerimden sonra virüs girme ihtimali var mı ? filezillayı kullanıyorum artık. bide örnegin o virüsün bulasmıs oldugu baska siteye girdigimde o virüsü tekrardan yeme ihtimalim var mı
denizcifi o virüsün olduğu siteye girdiğinde, eğer ki antivirüsün o sitenin açılmasına izin veriyorsa, tekrar o virüsü yiyebilrisin çünkü o virüsün amacı o. Yayılmak
Bilgisayarına yeniden format at bence ce Format atarken cC Bölümüne komple sil .
Sonra bilgisayarı kurduktan sonra gerekli yazılımları yukle ve yuklediğin işletim sistemini güncelleştir ardından anti virus porgramını yukle sonra Ftp den siteni yukle benim aklıma bunlar geliyor . Çünkü zamanında benim bilgisayarıma virus bulasmıstı ordan siteyede , şansım vardı sitenin yedek dosyalrı vardı sitemin virusu dosyalarını komple silip yedeği yuklemiştim .
Tarih: 2009-09-16, 05:07:37 Mesaj konusu:
gonlumungulu :
Bilgisayarına yeniden format at bence ce Format atarken cC Bölümüne komple sil .
Sonra bilgisayarı kurduktan sonra gerekli yazılımları yukle ve yuklediğin işletim sistemini güncelleştir ardından anti virus porgramını yukle sonra Ftp den siteni yukle benim aklıma bunlar geliyor . Çünkü zamanında benim bilgisayarıma virus bulasmıstı ordan siteyede , şansım vardı sitenin yedek dosyalrı vardı sitemin virusu dosyalarını komple silip yedeği yuklemiştim .
desenize saglam bişi olması için pc yine formata gidecek :S
ya benim anlamadıgım kaspersky neden o siteye girdimde uyarı vermiyor daha geçen gün format attırdım pcye yine bulastı temizledigimi sanıyorum ama tekrar girer diosunuz napcam ben yafff
ya kardesim siz ne yaparsanız eninde sonunda o virus giriyor neden sürekli ftp den işlem yapıyorsunuz ya işlem yapmayacaksın yada benim gibi şu önlem olarak yapacaksın...
İlk önce siteminnde ne varsa masa ustune bir klasor ac veya localhost kullanıyorsan localde hostunda ne yapıyorsan localde de aynısını yap tüm işlemlerin bittikten sonra olusturdugun dosyayı ziple ftp ne at sonra cpanele gir sifreni degis ve onceki tum dosyaları sil
sonra da pc ni yeniden baslat ki ftp ayarları sıfırlansın sifreni degistinya :-)
ve ardından pc açılınca cpanele gir gir ve zip dosyasını aç bu kadar buyuk işlemlerin olmadıgı sürece cpanelden hallet işlemlerini..
yoksa virüs bu giriyor ..
yani kısacası elinde localde sürekli yedekte dosyaların olsun...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız