Orta blokda wmv uzantılı dosya oynatmak istiyorum fakat her turlu yontemi denedim block olusdurdan html kodlarla olusdurdum kodlar cikiyor sayfada .. burdan araclardan php block a cevirdim sayfa ucdu .. bu block u yapicak veya anlaticak bir arkadas varsa yardımcı olsun bi zahmet..
Anasayfa orta blocka eklemek istedigin wma uzantılı videoyu, filmi v.s.
Html ile düzenle ve video.html diye kaydet. (İsmi sana kalmış)
Sonra video.html dosyasını ftpye gönder.
Kod:
<p>
<i f r a m e border="0" name="I1" frameborder="0" height="185" width="630" src="http://www.seninsite.com/video.html">
</i f r a m e></p>
Yukseklik, genişlik ölçülerini kendine göre ayarla. Bu üsteki kodu iseter mesajlar kısmına yapıştır gönder, istersen netosiyon yardımcı araclar kısmından block olarak düzenle.
Sonra admin panelinden blocku aktif et. İstersende blockslar kısmına bu i f r a m e kodunu yapıştırarak block oluştur.
Kesinlikle bu şekilde işini halledebilirsin. Secim sana kalmış.
Anlamadığın noktalarda yardımcı olabilirim.
3 tane yöntem anlattım. Eger bu yollarla ekleyemiyorsan, .wma uzantılı dosyayı baska türlü eklemen imkansız o zaman. Yapamamışsın. Yapılamayacak birsey değil bu. En kolay ekleme yolları bunlar. Kesin bir yerde hata yapmışsındır. Tekrar dene bence. Linklere dikkat et, yanlıs yol verirsen olmaz.
Bu anlattığım yöntemlerle .swf .flv .wma .wmv v.s hepsini ekleyebilirsin.
Ekleyeceğin i f r a m e kodu url yolunda dikkat etmen gereken, ftpye yüklemiş oldugun videonun tam url adresi. Ayrıca video.html içinde yüklü olan .wma dosyasının urlsine dikkat etmiş olman gerekir. Bunlar dogru ise calısmaması imkansız.
arkadaslar nasil desemki yani bu isde cokda acemi olan biri deilim verilen kodlar isler yontemler hep denedim bi daha denedim olmadi acaba bu phpnuke 7.7 htmle izinmi vermiyor nasil sistem anlamadim yaa cildiricam elli tane yontem denedim .. Simdi url de filan hata yapamam cunku zaten kodlari ekledigimde blokun icinde kodlar gorunuyor player cikmior ama html olarak baldigimda kodlar calisiyor.. blok olusduruyorum bu seferde site ucuyor anlamadim gitti.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız