hatasını alıyorum.Ana dizinde bulunan htaccess i sildiğimde sayfalar normal açılıyor.Htaccsess de bu sayfaların açılmasını engelleyen kodlar bunlardan biri ama ne işe yarıyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim gereksiz ise silsem bir sorun olurmu acaba.
RewriteRule ^(.*)\.html$ /modules.php?name=$1 [L]
# Anti Listage de votre hébergeur
Options -Indexes
bu kodu sildiğimdede bazı sayfaları açıyor bazılarını açmıyor
Google örümceği ilk html dosyaları gördüğü için seo açısından html daha faydalı diye düşündüm ve bu sayfalarıda html yaptım htaccess den iyi anlayan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-09-26, 14:00:43 Mesaj konusu:
ne yapmanız gerekdiğini yazdım denemediniz hala başka bişeyler anlatıyorsunuz YARDIM istiyorsunuz verilen uygulamayıda uygulamıyorsunuz googletap kullanıyorsan html dosyası kullanamazsın ya htm yapacaksın yada google tapı htm veya xhtml gibi bi uzantı şeklinde değişeceksin
ne yapmanız gerekdiğini yazdım denemediniz hala başka bişeyler anlatıyorsunuz YARDIM istiyorsunuz verilen uygulamayıda uygulamıyorsunuz googletap kullanıyorsan html dosyası kullanamazsın ya htm yapacaksın yada google tapı htm veya xhtml gibi bi uzantı şeklinde değişeceksin
dostum bu yaklaşımın hiç hoş değil ayrıca ben verdiğin bilgiyi denedim ve sonuç aldım ama belirttiğim gibi html uzantılı sayfalar google tarafından daha kolay indexleniyor.başka yardımcı olucak arkadaşlar için kod örneği vermiştim ama sen altına böyle azarlayıvı bir üslüpla cevap yazmışsın[/code]
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-09-26, 14:38:05 Mesaj konusu:
ozaman verdiğin sonuç oldu ama işime gelmedi yazarsın başka önerisi olan varmı dersin gelip sanki hiç çevap verilmemiş gibi başka havadan çalarsan bende bu şekil tavır sergilerim
ama gelip verdiğin sonuc oldu teşekkürler ama ben ikisininde html görünmesini istiyorum deseydin bende böyle bir tavır sergilemez ikinci soruna cevap verirdim yinede ikinci soruna cevap vereyim google tap için gerekli olan kodları silmenin hiç bi faydası olmaz googletapı bozar okadar
hem googletapta html uzantısı hemde dosyalarını html olarak kullanamazsın birinden vaz geçip htm yada phtml gibi bişey yapıcaksın başka bir cözümün yok sildiğin koda gelince onu silersen googletap entegresi olmayan modullerin googletap özelliğinden mahrum kalır
sitem malesef root da yani maviscenin dediği gibi her html i modül gibi görüyor çok uğraştım ama html gözüküyor bu sefer googletab bozuluyor nasıl bir çözüm bulacam anlamadım.
ozaman verdiğin sonuç oldu ama işime gelmedi yazarsın başka önerisi olan varmı dersin gelip sanki hiç çevap verilmemiş gibi başka havadan çalarsan bende bu şekil tavır sergilerim
ama gelip verdiğin sonuc oldu teşekkürler ama ben ikisininde html görünmesini istiyorum deseydin bende böyle bir tavır sergilemez ikinci soruna cevap verirdim yinede ikinci soruna cevap vereyim google tap için gerekli olan kodları silmenin hiç bi faydası olmaz googletapı bozar okadar
hem googletapta html uzantısı hemde dosyalarını html olarak kullanamazsın birinden vaz geçip htm yada phtml gibi bişey yapıcaksın başka bir cözümün yok sildiğin koda gelince onu silersen googletap entegresi olmayan modullerin googletap özelliğinden mahrum kalır
tamam dostum yaa haklısın okudum bende şimdi sallamamış gibi bi cevap yazmışım kusura bakma[/code]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız