Selam arkadaslarr siteme erisim yapilamiyor bu sorunu nasil giderebilirim?
Das Problem kann aus verschiedenen Gründen aufgetreten sein:
•Die Internetkonnektivität ist verloren gegangen.
•Die Website ist temporär nicht verfügbar.
•Der Domänennamenserver (DNS) ist nicht erreichbar.
•Der Domänennamenserver (DNS) verfügt über keinen Eintrag für die Domäne der Website.
•Die Adresse enthält eventuell einen Tippfehler.
•Wenn dies eine (sichere) HTTPS-Adresse ist, dann klicken Sie auf "Extras", "Internetoptionen", "Erweitert" und stellen Sie sicher, dass die SSL- und TLS-Protokolle im Sicherheitsabschnitt aktiviert sind.
Das Problem kann aus verschiedenen Gründen aufgetreten sein:
•Die Internetkonnektivität ist verloren gegangen.
•Die Website ist temporär nicht verfügbar.
•Der Domänennamenserver (DNS) ist nicht erreichbar.
•Der Domänennamenserver (DNS) verfügt über keinen Eintrag für die Domäne der Website.
•Die Adresse enthält eventuell einen Tippfehler.
•Wenn dies eine (sichere) HTTPS-Adresse ist, dann klicken Sie auf "Extras", "Internetoptionen", "Erweitert" und stellen Sie sicher, dass die SSL- und TLS-Protokolle im Sicherheitsabschnitt aktiviert sind.
İnternet bağlantınız olmayabilir
Web sitesi geçici olarak kapalı olabilir
DNS sunucusu devredışı olabilir
DNS sunucusunda siteye ait DNS kaydı hatalı olabilir veya giriş yapılmamış olabilir
Adres yanlış yazılmış olabilir, yazım hatası yapılmış olabilir
Eğer hata mesajını https:// (güvenli bağlantı) adresi girdiğiniz zaman aldıysanız, İnternet ayarlarınızda SSL ve TLS protokollerinin etkinleştirildiğinden emin olun
Yukarıdan da anlayacağınız gibi help insana asla YARDIM etmez. :)
Bence ya sunucu çökmüştür ya da domainin süresi dolmuştur.
Selam Sunucumla gorustum herhangi bir hata yok diyor simdi ise sadece türkiyede siteye girlemiyor bu hatayi veriyor simdide.
Bu web sayfasi kullanilamiyor.
(http://www.cennetpinari.eu/ adresindeki web sayfasi, geçici olarak kullanilamiyor veya kalici olarak yeni bir web adresine tasinmis olabilir.
Bu hata hakkinda daha fazla bilgi
Asagida orijinal hata iletisini görebilirsiniz
Hata 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Bilinmeyen hata.)
Link Buradadir turkiyedeki arkadaslar bakabilir. ama avrupanin diger ulkelerinden sorunsuz giriyorlar sorun nerde olabilir acaba fikri olan varmi?
Dnsler eskisi gibi duruyor ve siteyi yeni kurdum yani sifirdan banli ip fazla yok bir kac tane disinda. onlarda site otomatik banladigi ipler. heryerden giriliyor turkiye haric cözemedim valla. siz denedinizmi girebildinizmi?
tunnel sitelerden girdiğimde ise google toolbar yüklemeye çalışıyor
emin değilim ama dosyalarını kontrol ettin mi yada hostcun ttnet tarafından yasaklı mı
evet o dediginiz sekilde bir kac kisi denedi yani url yi baska yere verip giriyor. hostcumla gorustum bizde herhangi bir sorun yok diyor tr den giremeyen bir kac ip adresi yolla dedi yolladim sonuc cikmadi. beklemedeyim dahaa olmazsa yine mail atacam. zaten siteyi sildim sifirdan kurdum yani eski yedegi falanda atmadim yaklasik 1 ay once yaptim ondan kaynakli degildir bence.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız