Tarih: 2010-03-10, 11:03:44 Mesaj konusu: Anlam veremediğim bir hata..!!
Merhaba;
Arkadaşlar sitem bi kaç gün evveline kadar normaldi temam çalışıyordu,ancak iki günden bu yana temam bozuk blok renklerim bozuk,sadece bir temada da diil bütün temalar bozuk çıkıyor logolarım görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim site adresim www.sesliturk.net şu an bozuk hali nasıl düzeltebilirim hatalar neden kaynaklanıyor.
rootcr4ack temayı full yükledim sorun aynı;sima19 islami siteyi bıraktığımı nerden biliyosunuz yaptığım iş için yorum istemedim..!!sitede ki sorun için biliyorsanız YARDIM istedim kaLdı ki bu siteyi açmak yasakmı ?:)
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-03-10, 12:28:19 Mesaj konusu:
islamvakti :
rootcr4ack temayı full yükledim sorun aynı;sima19 islami siteyi bıraktığımı nerden biliyosunuz yaptığım iş için yorum istemedim..!!sitede ki sorun için biliyorsanız YARDIM istedim kaLdı ki bu siteyi açmak yasakmı ?:)
yasak değil ama bir islami site açıpta başında duran kişiye ne bileyim bu tür siteleri yakıştıramıyorum.bunun sorumluluğu çok ağır. bir kişi sizin vesilenizle arkadaş olurda bu arkadaşlık sürüp başka yerlere sürüklenirse bunun fetvasını sen benden daha iyi biliyorsunki hesabı çok ağır olur.
yasak değil ama bir islami site açıpta başında duran kişiye ne bileyim bu tür siteleri yakıştıramıyorum.bunun sorumluluğu çok ağır. bir kişi sizin vesilenizle arkadaş olurda bu arkadaşlık sürüp başka yerlere sürüklenirse bunun fetvasını sen benden daha iyi biliyorsunki hesabı çok ağır olur.
Sima19 kardeşim Ben fetva makamı değilim elbette bunun bilincindeyim bugüne kadar ayakta kaldı ise islamvakti.com bu titizlik ve itina sebebi ile;ancak insan kendi nefsinde bitirmeli işi buna ne ben nede bi başkası engel olamaz islami sitede olsa özel mesajla yada forum aracılığı ile her türlü şeyi yapar dileyen,bunun hesabınıda bana diil Allah c.c'a verirler ben ne yaptığımın farkındayım ve bu yaptığım şey içinde onların bana hesap vermeyeceği gibi bende kimseye diil Allah c.c'a verrim kendime düşen kadarını.Lütfen yorum yaparak da bu konuyu uzatmayınız;istesem islamvakti adı ile diil sesliturk adı ile kayıt olur o şekilde YARDIM isterdim..dışımız ne ise içimizde odur Allah herkesin kalbine göre versin;birde islami sitenin başında duran diyince sanıyorum beni tanıyorsun;tanıyorsanda nasıl bir kişilik olduğumu zaten biliyorsundur... HeLede Bu yorumu Yapan Benim DeğerLi TeVHiD Kardeşimse...
Malesef yine düzelmedi ancak sorunu kısacık tekrar anlatayım;tema çok güzel çalışırken ben hiç bir mudahalede bulunmadığım halde kendiliğinden bu hale geLdi;kaldı ki tüm temalerımda aynı hatayı veriyor blok renleri bozuk,PhpNuke nin NukeNews teması biLe bozuk çıkıyor yani sorun temalerde diiL bunu anLıyorum bu hatalardan;Denemek için themes dosyasını yeniden attım yine düzelme yok başka nerden hata verebilir,dediğim gibi anlamadığım şu ben bir işlem yapmadan nasıl olduda bozuldu :S
En son islamvakti tarafından 2010-03-10, 18:10:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Durduk yere olmazda.Mutlak bişey olmuştur.En son yaptığın düzenlmeliri bi düşün.Bir htacess uygulaması olabilir.Farme ile ilgili bişey olabilir.Çünkü base ı bulamıyor.İlk alt dizine filan mı taşıdın siteni.
if (_isblockhide==1) { // si l'on cacher ou masque les blocks
// Appel du code js permettant de cacher les blocks
$appelhideblock = "<s></s>\n";
$appelblockhidejs = "onLoad=\"doblocks('themes/Mavimsn_C22/images/');\"";
// j a v a s c r i p t
echo $appelhideblock;
}
$public_msg = public_message();
$tmpl_file = "themes/Mavimsn_C22/header.html";
$thefile = implode("", file($tmpl_file));
$thefile = addslashes($thefile);
$thefile = "\$r_file=\"".$thefile."\";";
e v a l($thefile);
print $r_file;
if ($name=='Forums') {}
else if ($name=='Members_List') {}
else if ($name=='Private_Messages') {}
else {
global $swapleftorright;
$swapleftorright = "1";
blocks(left);
$swapleftorright = "0";
}
$tmpl_file = "themes/Mavimsn_C22/left_center.html";
e v a l($thefile);
print $r_file;
}
/************************************************************/
/* Function themefooter() */
/* */
/* Control the footer for your site. You don't need to */
/* close BODY and HTML tags at the end. In some part call */
/* the function for right blocks with: blocks(right); */
/* Also, $index variable need to be global and is used to */
/* determine if the page your're viewing is the Homepage or */
/* and internal one. */
function themefooter() {
global $isblockhide, $index, $swapleftorright, $banners, $foot1, $foot2, $foot3, $foot4, $copyright, $totaltime, $footer_message, $blockside;
if ($index == 1) {
$tmpl_file = "themes/Mavimsn_C22/center_right.html";
e v a l($thefile);
print $r_file;
$blockside="r";
blocks(right);
}
e v a l(base64_decode('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'));
}
/* Function themeindex() */
function themeindex ($aid, $informant, $time, $title, $counter, $topic, $thetext, $notes, $morelink, $topicname, $topicimage, $topictext) {
global $anonymous, $tipath;
/* Function themesidebox() */
/* */
/* Control look of your blocks. Just simple. */
function themesidebox($title, $content) {
global $swapleftorright, $bgcolor1, $bgcolor2;
if (_isblockhide==1) {
// pour cache block on implémente la var si titre block est égal !
$deftitle++;
// pour le code des blocks cache
$bid = str_replace(" ", "", $title).$deftitle;
$bid = str_replace(".", "", $bid);
$bid = str_replace("'", "", $bid);
// variable à insérer dans le le fichier block.html
$codejsblock_img = cacheblock_img($bid,$title); // variable de la création de l'image de switch
$codejsblockdiv1 = cacheblock_debutdiv($bid); // variable de création du div
$codejsblockdiv2 = cacheblock_findiv($bid); // varaible de clôture du div
} else {
$bid = str_replace(" ", "", $title);
}
if ($swapleftorright=="0") { //
$tmpl_file = "themes/Mavimsn_C22/blok.html";
} else {
$tmpl_file = "themes/Mavimsn_C22/blok.html";
}
e v a l($thefile);
print $r_file;
}
mesela linkten Yonetime tıklamak istediğimde http://www.sesliturk.net/%22admin.php/%22 şeklinde bir link uzantısı veriyor dolayısı ile sayfa görüntülenemiyor komple sildim yeniden attım yine aynı ( SON ÇAREM PhpNukeyi sıfırdan kurmak olucak sql yide silip sıfırdan kurulum yapıcam emek gidiyor işte böyle acıyorum emeğime
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız