Tarih: 2008-09-16, 14:26:17 Mesaj konusu: Muzik sitesi hakkında bilgi lütfen
Merhabalar arkdaşlar ;
Yerel bir muzik sitesi ve paylaşım sitesi kurdum yanlız kafama takınlan bir kaç şey var
Öncelikle donwload modülüne arkdaşlarımın mp3 lerini ekledim ( kendilerinden izin alarak )
acaba bu ileride sitemin kapatılmasına neden olurmu ?
Birde sizlereden bir ricam olacak istediğim 4 veya 6 sanaatçımızın fotolarını ana sayfada yayımlayacam mouse ile üzerine gelindiğinde o sannatçı için belirlediğim şarkının çalmasını istiyorum acaba bunun için kod olarak YARDIM edermisiniz..
Şimdiden çok teşşekkür ederim.. ( sitem için eleştirileriniz bekliyiorum Www.4eylul.net )
Return to How to Play a Sound on Click or on MouseOver article.
yazısının üstüne geldiğinizde Kuş Sesi çıkarır örneğin.
Siz onu resim linki ile değiştirirsiniz.
Telif hakkı konusuna gelince; bandrol alınmamış, CD si satışta olmayan bir müziği (hele de sahipleri de izin verdiyse) istediğiniz gibi dağıtabilir ve dinletebilirsiniz.
Siz yine de izninizi yazılı olarak alın.
Tarih: 2008-09-17, 00:42:35 Mesaj konusu: Teşekkür ederim ilginiz için
Arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim.
( Dikkatimi php-nuke de muzik siteleri için modül eksikliği gördüm şayet bir gün kodlamasını ben yaparım deyen arkdaşım olursa photoshop için gerekli bütün tasarımını memnuniyetle yaparım. )
Önemli olan tasarım, iyi bir fikir ve biraz da yoğun emek.
Yoksa var olanlar bile yeterli. Yeterli çabayı gösterirseniz en basit modülden bile iyi görünümlü bir şeyler çıkarabilirsiniz.
mersoy a iyi bir fikir verdim. Bakalım o modülü yapabilirse bir çok kişinin kullanmak isteyeceği bir şey çıkacak ortaya.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız