Bayram dolayisi ile bir tebrik mesaji olusturdum. Siteme giriste direk bu sayfanin cikmasini istiyorum. Sayfayi index.html olarak ana dizine gonderdim aciliyor iyi hos oto yonlendirmeside var fakat sitede pehaspeseo kurulu surekli index.html ye yonleniyor yukariya index.php yi gosteren bir koprude ekledim ama oda banamisin demiyor. Sayfayi .htm olarak kayit ettigim zamanda normal olarak onu tanimiyor direk site aciliyor.. Ne yapmam gerek yardimci olanlara simdiden tesekkurler.
denedim fakat htaccess ile ilgili bir hata veriyor.. izin vermiyor gibi bir seyler diyordu.. pehaspeseo elimi kolumu bagladi iyi bilen birileri yardim ederse sevinirim.
htaccess i kaldirip tekrar yukledim simdi siteye yonlendiriyor fakat sitedeki ana sayfaya verilen linkleri index.php olarak degistiremiyorum.. Bu yuzdende surekli o tebrik mesajina yonlendiriyor bunu degistirebilmemin bir yolu varmidir ?
pehaspe seoda ana sayfayi nasil index.php olarak gosterebiliriz ? htaccess dosyasinda onceligi kendi hazirladigim bolume verdim site acilirken o cikiyor ama linklerde ana sayfa www.sitem.com olarak gorundugu icin ana sayfaya tikladigim zaman yine o sayfa aciliyor..
Tarih: 2008-09-28, 21:49:22 Mesaj konusu:
sen buradaki gibi birşey istiyorsun sanırım. ilk girdiğinde bayram tebriği çıkıyor. sonrasında siteye devam ediyor. ancak link hep index.php oluyor. buradakini bende aradım ama bulamadım. bilen birisi varsa iyi olur..
Su sekilde aciklayayim.. Simdi adres cubuguna sitemin adresini yazip girdiginde karsina bayram tebrik sayfasi cikiyor. Bu sayfa 10 sn icinde seni www.hardiz.com/index.php adresine yonlendiriyor. Ama siteden forumlara vs bir yere gectiginde Ana Sayfa linkine tikladigin zaman yine o bayram icin hazirlanmis sayfa cikiyor. sitede pehaspeseo kurulu oldugu icin index.php olan linkleri www.hardiz.com olarak gosteriyor benim istedigim bu index.php linkleri index.php olarak kalsin bunu nasil yapabilirim
Sorunu hallettim :) bu kadar basit bir sey nasil aklimiza gelmedi hayret... Tek yaptigim temada ve bloktaki index.php nin basina / koymam :) ilk baslarda / koymadan deniyordum yine pehaspeseonun istedigi sekilde cikiyordu
Tarih: 2008-09-29, 00:24:52 Mesaj konusu:
keopscu :
Sorunu hallettim :) bu kadar basit bir sey nasil aklimiza gelmedi hayret... Tek yaptigim temada ve bloktaki index.php nin basina / koymam :) ilk baslarda / koymadan deniyordum yine pehaspeseonun istedigi sekilde cikiyordu
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız