Tarih: 2008-10-08, 19:48:51 Mesaj konusu: nuke hakında biriki fikir almak istiyorum
nuke hakında biriki fikir almak istiyorum uzunsuredir site işlerinden uzak kaldıgımdan nukenin yapısını takip edemedim hangi versiyonu tavsiye edersiniz şaun şiir sitesi acmayı duşunuyorumda fikirlerinizi almak istedim 7,6 baya iyiydi bu versiyondan sonra hic nukeye bakmamıştım şaun sitedeki msj lara bakıyorum karar vermek icin tavsiye veren arkadaşlara teşekurler
ya arkadaşlar 8.1 kulanıcam ama kafama takılanlar var sadece şiir modulu kulanıcam şimdilik ama turkce karakter sorunu var bide temelarda sorun cıkarmı acaba
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-10-11, 23:22:50 Mesaj konusu:
deneme-yanılma metodu
diye bir şey duydun mu?
acaba?
diye soru soracağına...dene....sorun varmı? neden diye düşün...sonra burada sor..gelen cevabın mantığını düşün...yani değişim sende olsun kodalrda değil
ya 10bin şiir eklicez siteye sitemizde gereksiz moduler olmucak tek anket ve şiir modulu olucak digerlerini siliyorum zaten 7,6 kurayımı yada 8.1 diye karar veremedim localhosta deniyorum hata yok 8.1 deki turkce sorununda var ama o sorun degil duzeltilir sadece ilerde sorun yaşamak istemiyorum eskiden 6,8 kulananlar bilir hepsi hack yedi benim sitede ucmuştu insan tedirgin oluyo
hackdan korkuyorsan neden site işi ile uğraşıyorsun?
arkadaşım hack herzaman olur bunun onlemini almak icin fikirlerinizi almak istedim ozel scriptlerde yazdırdım şiir scripti yazdırdım istedigim gibi yapamadılar 5 kişiye iş verdim hepside uckatcı cıktı yerimde olsan kime guvenecegini sende bilemezdin eminim
arkadaşım hack herzaman olur bunun onlemini almak icin fikirlerinizi almak istedim ozel scriptlerde yazdırdım şiir scripti yazdırdım istedigim gibi yapamadılar 5 kişiye iş verdim hepside uckatcı cıktı yerimde olsan kime guvenecegini sende bilemezdin eminim
son sürümleri ben de takip edemedim ancak sana şunu söyleyebilirim, eğer çok tutulacağını bekliyorsan sitenin, ve veritabanı kaydı çok olacaksa, nuke tavsiye etmem. optimize bir portal değil. ama güvenlik konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız