Tarih: 2009-02-02, 20:38:36 Mesaj konusu: nukebb geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
arkadaşlar nukebb ne zaman phpbb3 tabanlı olacak? resmi siteye baktım ama ingilizcem olmadığı için bişeyler anlamadım...sizlerin bir billgisi varsa paylaşabilir misiniz_
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-02-02, 21:37:25 Mesaj konusu:
bu sorunun cevabı power nuke felan değil.....
phpbb açık kodlu bir yazılımdır. açık kod kullanım izinlerini araştırmanızı tavsiye ederim. Kişi istediği gibi kullanabilir ve gliştirebilir ancak bu geliştirdiğini izinsiz yayınlayamaz. Bu sebebten dolayı phpbb3 için resmi siteden onay alınmalı bir kaç ay öncesine kadar böyle bir izin verilmiyordu...Eğer phpbb geliştiricleri buyrun kardeşim istediğiniz gibi yapın derlerse nukebb gelişir. Bunun dışında izin verilmezse kişiler kendileri geliştirmeli yani hazır paket beklenilmemeli....
böyle giderse phpbb3'de kalmiyacak gibi asagidaki mesaj phpbb.com dan alintidir
Kod:
Maintenance
We are sorry to report that we have been attacked through a vulnerability in an outdated PHPList installation. phpBB.com and related sites will remain unavailable while we work to recover. No vulnerabilities have been found in the phpBB software itself.
You can download phpBB here: http://www.ohloh.net/p/phpbb
You can get support at the temporary support forums or on IRC: chat.freenode.net #phpbb
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız