Tarih: 2009-04-09, 11:07:11 Mesaj konusu: Forumda Bulunmayinca Yeni Başlık Açtım
Merhaba arkadaşlar ben hep araştırıp sorunlarımı bulan kişilerdenim. Yalnız bu sorunumu forumda bulamadım.
sorun 1) Admin girişi yapınca, haber yorumlarına cevap yazmam için gerekli şıkların config php de olmasına rağmen görünmuyor
sorun 2) Yine bu sayfada Moderasyon(_CLİCKTOMODERATE) dügmesi görünmüyor. (Lütfen bu haberin her bir yorumu için moderasyon değerinizi seçin ve moderasyon
seçeneklerinizi kaydetmek için <i>Moderasyon</i> düğmesine tıklayın. Değerleri seçerken adil olun, sonuçlar tüm
kullanıcıları/okurları etkileyecektir. Teşekkür ederiz.) sizce sebebi ne olabilir. News modulunu, config php dosyalarını ve dil dosyalarını yenı yükleme rağmen sorun çözülemedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
En son Girvasli tarafından 2009-04-09, 22:33:48 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Sabah 09.07 de attığım başlık güncellığini koruyor. Allah hepinizden razı olsun, fazla önemli değildi. Amacım bu sorun nereden kaynaklandığını bulmaktı. Hepinize teşekürler........
admin girişi yapınca admin panelinde gözükmeyen bir link resim var ise
admin/link klasoruna bakın. orda case link modules v.s. var onları bi gözden geçirmen gerekir. onlarda bir sıkıntı yok ise admin panelinden bir optimize yapın. ondan sonrada düzelmezse sql ayarlarına bakmak gerekir. belki o yüklediğiniz modülün sql dosyalarını yeniden tanıtmak sorunu giderecektir
Öncellıkle teşekkür ederi. Soylediğiniz her şeyi inceledim herhangi bir hata yok. 7.9 orjinal php kullandığım için tekrara karşılaştırma yaptım. Hatayi bulamadım. Ayrıca Comments php yide gözden geçirdim.
hatanızı tam olarak anlamadım desem bana kızmazsınız değil mi?
admin panelinde modül yönetimi mi görünmüyor?
yoksa modül yönetimine girdiğinizde mi bazı şeyler görünmüyor?
Öncellıkle cevap yazan herkese tesekür ederim.
Sayın polibo06 ben hem admin hemde user girişi yaptığımda anketlerdekiyorumların altında ve Niws modulunun yorunları altında Moderasyon (moderate) dügmesi olması gerekiyordu ama görünmüyor. Bunun neden görünmediğinin hatasını sormuştum.
İkinci soruma gelince yine bu sayfalardaki yorumlara Cevap-Ver / sil cevap ver scrollbar görünmesi gereken yerde görünmüyor.Yani Bunlar olması gerekiyordu: As Is, Offtopic, Flamebait, Troll....son olarak da Funny.
Asimcan'nın söyledilerini gözden geçirdim, herhangi bir hata bulamadım. 7.9 orjinal php versiyonu kullanıyorum. Niws ve Surveys modullerini yeniden kurduğum halde hata giderilmedi.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız