katılıyorum sana demekki Php-Nuke ye gönül vermemiş sadece ticari anlamda bakmış, yani bir ticari bir ''mal'' ız...Emeğe saygımız sonsuzdur ama sonucta bizlerde bu açık kaynak kodlu yazılımı kullanarak bunu üretenlere rant saglıyoruz.bizim emeğimiz ne olucak peki ? Burzi parayı bizle bölüşücekmi
burzi yıllardır işi ticarete dökmüş durumda, bunu defalarca söyledim ama copyright silmek etik değil. Ben de her sitenin altında kocaman şekilde uzun uzadıya yazan copyrihtlardan nefret ederim, yani en azından bir logo veya ufak bir powered by yazısı yeterli iken neden bu kadar uzatırlar bilmiyorum. telif.php diye bir dosya yapıp
alt yapı : php-nuke
tasarım: x-tasarim
içerik: x-sitesi
şeklinde özetlenip, bu sayfaya verilen linkler no-follow verilip, robots.txt den de yasaklanırsa hem kimseyi rahatsız etmez, hem de etik olarak bir telif bildirgesi konulmuş olunur. tabi bu GNU/GPL kurallarına aykırıdır yanılmıyorsam
@root4crack adam senle parayı neden bölüşecek ben onu anlamadım. Vbulletin de onu kullananlar sayesinde yaşıyo ama bırak para bölüşmeyi, her kullanışında para istiyo.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız