Tarih: 2009-09-12, 02:32:20 Mesaj konusu: CNBYA userinfo sorunu - Üye Profilleri görüntülenemiyor
Durumu şöyle izah edeyim.
Siteme giriş yapmış olayım ya da olmayayım; herhangi bir üyenin profiline tıkladıktan sonra hangi üyeyi görüntülemek istersem isteyeyim hep ilk baktığım profil gözüküyor.
Örnek 1 (username: yavuz) ve Örnek 2 (username: yiit)
Önceden sorunu geç farketmemden ötürü, üzerinde oynadığım dosyalardan dolayı olduğunu düşündüm. Bu sebeple sırayla 3 ay öncesinin, 6 ay öncesinin, 1 sene öncesinin ve 1,5 sene öncesinin dosyaları ve veritabanlarını geri yükledim, ancak değişen bir şey olmadı.
Daha sonra sorunun CNB_Your Account'tan kaynaklanabileceğini düşünerek orjinal dosyalarını yükledim.
Ve en sonunda ie, firefox ile deneyip yine hüsrana uğradım.
İlk merak ettiğim acaba bu bende mi sadece bu şekilde gözüküyor? İkincisi çözüm ne olabilir? Anladığım kadarıyla " userinfo[username] " verisinin tıklanılan ile güncellenmemesinden kaynaklanıyor her şey; ancak bu saatte aklıma ne geldiyse denedim fakat başarısız oldum.
En son essoloube tarafından 2009-09-12, 12:12:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jul 01, 2005 Mesajlar: 142 Konum: Peygamberler Şehri
Tarih: 2009-09-12, 02:48:16 Mesaj konusu:
ben link verdigin kullanıcılara tıkladım ie ile, herhangi bi sorun göremedim.
Örnek 1 (username: yavuz) ve Örnek 2 (username: yiit) her ikiside kendi kullanıcı profillerini görüntüledi.yani problem göremedim..hatta Kullanıcı Adı Jr_Tnz tıklayınca kullanıcının profilini görüntüledi.başka bilgisayarda denedin mi, yoksa sadece kendi bilgisayarında mı denedin ?
kendi bilgisayarımda denedim sadece.
ancak anlamadığım sırf bunun yüzünden ie ve firefox'taki tüm bilgileri history/cache temizlememe rağmen ve bilgisayarı yeniden başlatmış olmama rağmen; yine aynı soruna sahip olmam.
Şimdi başka bir bilgisayarda denedim onda da aynı problem söz konusu.
acaba sorun kayıtlı bir üye varken mi oluyor diye düşündüğümden, misafir olarak sitedeki diğer üyelerin görüntülenmesinde bir problem olmadığını gördüm.
deneme::deneme hesabıyla yukarıda verdiğim örnekleri deneyip, sorunun nereden kaynaklanabileceği hakkında fikri olanlar paylaşabilirse çok sevinirim.
Selam. Istersen ekleyecegim modulu bir dene bende kullaniyorum yeni ve guzel bir modul bir cok ozelligi var bi bak istersen sorununu halleder belki. Kolay gelsin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız