Tarih: 2009-09-27, 11:15:55 Mesaj konusu: Yeni Block Ekleyince Sitenin O bölümü Açılmıyor
Arkadaşlar sorunum şöyle..
Mesela yeni bir modül ya da block ekliyorum siteye mesela köşe yazıları modülü ekledim..
Köşe yazılarının olduğu ana sayfa açılmıyor açılırken zorluyo zorluyo zorluyo... sonra açılmıyo tabi ben de 2 saat beklemiyorum sonunda safya görüntülenemiyor hatası veriyor mu onu bilmiyorum ama muhtemelen veriyordur..
Ama ana sayfanın haricinde bir yere girince mesela o yeni eklediğim modülün olmadığı forumlar bölümüne girince tık diye açılıyor site.. sonra ben de yeni eklentiyi kaldırıyorum ve ana sayfaya da tık diye giriyor.. Şimdi siz sanırım yeni eklediğin modülde hata var dyeceksiniz ama hayır çoğu block ya da modülü denedim, hemen hepsinde o hatayı veriyor.. hata demeyelim de sayfayı kasıyor..
Acaba sorun ne olabilir bir fikri olan varsa lütfen söylesin ;)
Teşekkürler şimdiden...
Ben bu sorun patch kurmamanızdan kaynaklanıyor patch kurarsanız sorun ortadan kalkacaktır mesela 7.6 kullandıgınızı varsayalım bu durumda 7.6+3.1 ve sırayla 3.2 ve 3.3 e yükselteceksiniz ama parch kurdugunuz zaman daha önce düzenlemiş oldugunuz dosyalarda değişiklik olacagı için yedek almanızı şiddetle öneririm.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız