Tarih: 2009-12-05, 17:33:24 Mesaj konusu: Nerede Bunun Kodu Renk Ayarları
mehabalar ben kullanmıs oldugum temanın içersine forum klasoru attım çalısıyor ama mesajı gonder gibi resimde gosterdigim sekilde olan yerler siyah çıkıyor ben ya yazı rengi ile oynayacagım yada siyah renkle nasıl yapacagım ama thme.php de oynadım renk kodları ile olmadı bilen *YASAK KELİME** yazabilirse sevinirim..
/* This is the outline round the main forum tables */
.forumline { background-color: #75b2eb; border: 0px #10845d solid; }
.forumline1 { background-image: url(../images/blok.gif); }
yukardaki kodlamalara benzer kodlar varmı? yukardaki kodun amacı gönder veya yazı kutucuklarının arkasına gif ve arka fon rengini değiştirir
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2009-12-05, 23:05:23 Mesaj konusu:
ALlah razı olsun. Allahın izniyle sağ salim geldim.
#00000 i değiştirin daha olmadı ben style.css ve forum klasöründeki css dosyalarını farklı bir temanın css leri ile değiştirin .değiştirdikten sonra css dosyalarını edipleyip kullanmakta oldugun tema yollarını değiştirin. düzelirse senin css lerine sorun vardır
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2009-12-05, 23:19:13 Mesaj konusu:
Style.css dosyasini ac ve icersinde (class="BUTTON") BUTTON bolumunu bul ve rengini degistir, ama gordugum kadari ile forum dosyalarinda class="BUTTON" yazilmis ve forum style.css sinde bu unutulmus yani yok.
hımm kodları değiştim ama olmadı neyse baska temanın stylesini ekledim cıktı oldu saol
ya bu arada sen askere gitmeden once caorumca.nete yaptıgın tema duruyormu acaba paylaşsan acaba bi ara almıştım senden ama kaybettim varsa elinde çok iyi olur teşekkürler...
Style.css dosyasini ac ve icersinde (class="BUTTON") BUTTON bolumunu bul ve rengini degistir, ama gordugum kadari ile forum dosyalarinda class="BUTTON" yazilmis ve forum style.css sinde bu unutulmus yani yok.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız