Valla çok karışık bir durum görünüyor
eklediğin ats flash haber blokc undan yada sol menüden olmuş gibi geliyor bana bir hayli karışık görüntü söz konusu
Kayıt: Dec 27, 2004 Mesajlar: 74 Konum: Asya ve Avrupa arası
Tarih: 2009-12-29, 00:24:01 Mesaj konusu:
Ya düzenleyecem ama enterasan geldi neden olabilirki böyle bir şey hiç başına gelende olmamış artı blockları kaldırdım denedim yine aynı kafayı yemek üzereyim
Tarih: 2009-12-29, 01:11:05 Mesaj konusu:
Editliyorum bir taraftan sima19 tema belli zaten İskenderun Haber'in teması ;) herkes kullanıyor o bir bebek onu büyütüyorum ileriki zamanda beklerim sayfama ilgin içinde teşekkür ediyorum hemen dediğini yapıyorum ;)
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2009-12-29, 01:34:37 Mesaj konusu:
Sana Tavsiye,
Eğer tema yapmayı öğrenmek istiyorsan Photo Shopta kendi çabalarında bir html taslak oluştur. zaten temanında nasıl birşey olduğu o taslaktan öğreneceksin
Tarih: 2009-12-29, 01:38:48 Mesaj konusu:
Tavsiyelerin için teşekkür ediyorum, yanlış anlama sakın söylediğimi ben aslında tasarımcıyım, grafik, web tasarım ama eskisi gibi değilim 4 yıldır bir kamu kurumunda çalışıyorum bu işlerden uzak kaldım buraya yazdığımı yapa boza yaparım ama bu yüzdende daha çok hasar vermeden siteye buraya yazıyorum vaktim kısıtlı bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var
Tarih: 2009-12-29, 01:44:31 Mesaj konusu:
Valla tasarımcı isen bence buralarda dolanmazsın çünkü kaybedilen bilgi az tekrarlanınca geri gelir.
ben 15 ay bilgisayar başına oturmadım, web tasarım ve grafikte netopsiyon üyeleride bilir azda olsa güzel şeyler çıkarırım. grafikte sorunum olursa grafik sitelerinde araştırma yaparım, modulde sorunum olursa son nokta çözemezsem en son çare foruma yazarım.
Şunuda belirteyim, ben Photo Shop ve fireworks u kullanamayan birine tasarımcı demem, php , asp html iyi bilmeyen birinede yazılımcı demem...
Ben Tasarımcı veya yazılımcı da değilim yanlış anlama sadece deneme yanılma yöntemiyle kendimce birşeyler çıkarırım.
Tarih: 2009-12-29, 01:49:52 Mesaj konusu:
Evet kardeşim haklısın bir şey demiyorum, valla sen bu mesajı yazarken dediğin gibi deneme yanılma ile yaptım unutma yok ama korku var şunu bozmayım bunu bozmayım, çünkü eskisi gibi vaktim yok, artı tasarımcıyım dedim 2 sene bir tasarım şirketinde reklam tasarımcısı olarak çalıştım, web tasarımcısyım dedim, portal dahi yaptık ama şuan inanmazsın o kadar yoğun bir işte çalışıyorum kafam o kadar karışıkki eski bilgilerime hafızama ulaşmak çok zaman alacak çok... neyse ilgilendiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.. Sevgi ve Saygılarımla ...
Tarih: 2009-12-29, 03:17:56 Mesaj konusu:
gencler37 :
Evet kardeşim haklısın bir şey demiyorum, valla sen bu mesajı yazarken dediğin gibi deneme yanılma ile yaptım unutma yok ama korku var şunu bozmayım bunu bozmayım, çünkü eskisi gibi vaktim yok, artı tasarımcıyım dedim 2 sene bir tasarım şirketinde reklam tasarımcısı olarak çalıştım, web tasarımcısyım dedim, portal dahi yaptık ama şuan inanmazsın o kadar yoğun bir işte çalışıyorum kafam o kadar karışıkki eski bilgilerime hafızama ulaşmak çok zaman alacak çok... neyse ilgilendiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.. Sevgi ve Saygılarımla ...
Şuan Bu işe kafa yarup zamanını harçıyorsan demekki zamanın var:) bence bu zamanı kendini daha çok geliştirmekle harca...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız