Tarih: 2010-01-23, 13:25:25 Mesaj konusu: php tabanlı haber sitesi
arkadaşlar aktif bir şekilde kullanmayı arzuladığım bir haber sitesi yapmak istiyorum. bu site için php tabanlı bir önerisi olan varmıdır acaba? php tabanlı nuke gibi hemen kurabileceğim hazır yazılımlar varmıdır? bazıları asp den başkası olmaz diyor. bilgilendirirseniz sevinirim.
Php olur hemde çok güzel olur aslında vakit bulduğumda
yazmaya düşündüğüm bir script öncelikle tüm hazır portallar
kategori ve döküman mantığıyla çalıştığı için kullanılabilir ayrıca
phpexplorerdan makale scriptlerinede göz atabilirsin.
taratıp zaten bir süredir bakıyorum kardeş de ne bileyim, sağlam bir yapıya sahip, görünümü ilede iddialı birine rastlayamadım. genelde deneme amaçlı yapılmış gibi şeyler çıktı karşıma. belkide ben yanlış yerlerde arama yapıyorumdur, önerdiğiniz harhangi bir yer veya script varmı?
Acikcasi acik kaynak dagitilanlarn hepsi dedigin gibi olucaktir.iddali birsey ariyosan yazdirman yada yazman gerek yada warez hic tavsiye etmem ama yasal sorunlar ve aciklar yuzunDen
yasa dışı birşey asla istemem zaten kardeş. mütevazi, kullanışlı birşey olsun yeter bana. kendim yazmaya yetecek kadar bilgili dğlm. yaptrmaya yeltensem oda biliyorsunuz webciler yüksekten uçuyor. ha yaptığım iş gün gelir para kazandırır ise o zaman seve seve yaptırırım tabiki..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız