Tarih: 2010-01-31, 22:31:32 Mesaj konusu: Alexa hakkında bilgi
Alexa Rank Problemleri
Alexa popülerliği genellikle webmaster ya da bilgisayar/internet konularında teknik YARDIM sunan websitelerinde daha üst seviyededir. Çünkü webmasterlar ya da web konusunda uzman kullanıcılar hem kendileri Alexa toolbar kullanır, hem de ziyaretçilerinin Alexa kullanmasını teşvik eder. Ancak konusu farklı olan internet sitelerinin sahiplerinin istisnalar dışında Alexa olayından bihaber olduğu söylenebilir.
Alexa ile Başlangıç Yapmak
Alexa kullanmaya başlamak için iki kolay yol mevcut:
* İnternet Explorer veya firefox kullanıyorsanız bu sayfayı ziyaret edin ve Alexa Toolbar yazılımını yükleyin.
Arkadaşlar kullanın faydasını göreceksiniz.
Buda benim Alexa site info sayfam olumlu not ve yorumlarınızı esirgemeyin. okumas.net Alexa
Şunu şu şekilde özetlemek gerekirse hit alımı oluyor. Burda yapacağınız şey seo ile alakalı olduğundan rank derecesini yükseltebilirsiniz. Seo işi ile uğraşan arkadaşlar kimi sitesinin hittini artırmak için bu yolu dener. Ben gibi.
Örnek verirsek Toolbarı yüklediğinizde sitenizde online ziyaretçiyi gösterecek bir eklenti olması gerekir ki ziyaretçilerin gösterimde refreshleyip değişmesi gerekir. Bu nedenle alexa bunu göz önünde bulundurarak hitti yükseltiyor. Bunu pek kimse bilmez eğer düzgün anlatmışsam anlayan olmuşsa bir teşekkür esirgemezsiniz. :)
Bana kalırsa hitle çok alakası yok bunun en ince olayı sitenize bol bol özgün içerik girmeniz günde 30 adet kendinize ait içerik girin farkı göreceksiniz..
Bana kalırsa hitle çok alakası yok bunun en ince olayı sitenize bol bol özgün içerik girmeniz günde 30 adet kendinize ait içerik girin farkı göreceksiniz..
Dikkat et banlanmayasın :)) Neyse öneriydi isteyen kullanır istemeyen kullanmaz
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız