Tarih: 2010-02-07, 16:27:41 Mesaj konusu: Yedek Hakkında
Merhaba arkadaşlar web sitemde oluşan bir kaç problem nedeniyle kullanmış olduğum nuke sürümü 7.6 olup aynı şekilde istediğim yedekleri nasıl taşıyabilirim.
Bana Gereken Bölüm Sql leri :
Haber (Hangi Tablolar)
Forum (Hangi Tablolar)
Üyeler (Hangi Tablolar)
Bunların tabloları hakkında bilgi verirmisiniz bunların isimleri nelerdir tam olarak
Netopsiyon artık bana paylaşım yerinden çıkmış. Neden diyecek olursanız daha önceleri bir konu yazılırdı o konu öyle bir uzatılırdıki herkes bundan bir pay alırdı. Sorduğum bu soru nuke prof dediğimiz kişileri çok ilgilendiren bir konu eminim bundan geneli bunu ücretli yaparlar. Gündelik konular zaten herkesin bildiği veya hataya yakalandığı bir yerle karşı karşıya gelmesi ile gözden kaçmış olup bunu defalarca aynı şeylerin paylaşması döngü gibi tekrarlanması.
Web sitemde bunları istememin amacı diğer sayfalarla iç içe girmesi ve artık nuke sql ile diğer sqleri karıştırmamdan kaynaklı bu sqlleri temize dökmektir.
Lafım burda bulunan sayın moderatörlere
Dünden beri 28 sefer konuma göz atılmış burda nuke prof dediğimiz şahıslardan hiç biri yazma tenezülünde bulunmamış.
Tarih: 2010-02-08, 11:28:19 Mesaj konusu:
Sorduğunuz sorular daha önce tarafımdan birçok defalar cevaplandı.
Haber (Hangi Tablolar) nuke_stories, nuke_topics, nuke_quene, nuke_autonews
Forum (Hangi Tablolar) nuke_bb.... ile başlayan bütün tablolar
Üyeler (Hangi Tablolar) nuke_users, nuke_users_temp
Hocam forumda o kadar aradım ki bir türlü bulamadım bir kaç arkadaşa sordum işi ticarete dökmüşler. Bundan çok sinirlendim ve nukeye en yakın burayı her zaman buluyorum. inanın bilmediğimden değil öyle bir karman çorban olmuş ki ayır edemez hale geldi.
[quote="Aliosman"]Sorduğunuz sorular daha önce tarafımdan birçok defalar cevaplandı.[quote]
Sayın Hocam Forumda o kadar arama yaptığım takdirde bir türlü rastalamadım. Eğer tüm sql in ne işe yaradığını belirten bir bölüm varsa link gönderebilirmisiniz.
Sayın hocam anlıyorum sizi. Sadece ben nukeyi bırakalı baya oldu o nedenle unuttum hepsini. Sadece benim nuke sql i ile kullanmış olduğum başka bir sql ile karman çorban olduğundan temizlemem gerekiyor ki sitemde yazılan yazılar ve üyelerin zarar görmesini istemediğim için bunu dikkatli bir şekilde yapmam gerekiyordu. Burda benmde paylaşımlarım var araya zaman bırakırsak böle unutkanlık oluyor. Herşeyi bildiğimide ima etmiyorum.
Peki Bir 7.6 sürümünü 8.0 sürümüne yükseltmek istesem sadece haber forum üyeleri 8.0 a yüklemeye çalışsam sürümde uyuşmazlık olurmu? tablolar sorunsuz çalışır mı?
Tarih: 2010-02-10, 13:37:43 Mesaj konusu:
Bu şekilde sorun çıkacaktır. 7.6 ile 8.0 yapısı biraz farklı. Önce 7.6 tablolarını kurup verilerini ekleyip üzerine 7.6 dan 8.0a kadar upgrade dosyalarını çalıştırmanızı öneririm. Diğer türlü uğraşırsınız. Bu arada kuracaksanız 8.1 kurun. 8.0 önermiyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız