Indir ve dene bakalim insallah unuttugum bir sey kalmamistir
karserili, günlerden sonra anca kurma fırsatım oldu.. allah razı olsun gayet iyi çalıştı..
yanlız yazarn bütün yazılarını görmek istediğimde
"Kategoride kayıtlı olan bütün yazılar"
kısmı boş görünüyor. 4.3.2 fix dosyasını uguladıktan sonra böyle oldu, sonraki index leri bir bir denedim fakat, değişen birşey olmadı..
yardımcı ola bilirmisin bir zahmet
şimdi arkadaşlar içersinde bissürü dosya klasör var biz neyi nereye nasil yüklicez ben kurdum ama ana sayfada blok olarak gösteremedim bu tam oalrak nasıl yapıyoruz veya hangisini nereye yüklüyoruz
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-03-02, 02:41:41 Mesaj konusu:
byoktay :
şimdi arkadaşlar içersinde bissürü dosya klasör var biz neyi nereye nasil yüklicez ben kurdum ama ana sayfada blok olarak gösteremedim bu tam oalrak nasıl yapıyoruz veya hangisini nereye yüklüyoruz
ana sayfada bloıklarda nasıl göstericem
Modul kurulumunu bilmiyorsaniz lutfen biraz arastirin, bu sitede yeterinden bilgi var once modul nasil kurulur bunu ogrenmenizi tavsiye ederim
syn hocam mudül kurulumunda sorun yak ben modülü felan kurdum
Bizim_Yazarlar_module_1.1 rar klasörünün içersindeki (index.php.Update to 1.1,New installation,Fix Kose Yazilari to Bizim_Yazarlar) bunlar hakkında bir bilği verilmemiş ben New installation içersindeki modules FTP deki modules klasörüne blocks içersindekileride blocks içersine attım ve kurulum yaptım güzel çalışmakta lakin ana sayfada gösterim olmadı sağ ve sol blokta veya orta bulokta çıkmıyor vede bloklar yönetiminde ise köse yazılarımız felan diye yok o yüzden sorum ve diğer dosyaları ne yapmamız gerekiyor tam detaylı kurulum anlatılırsa çok memnun olucaz inş şimdiden tşlr
teşekkürler hocam şimdi halleddim yardımlarınız için çok teşekkürler süper bir çalışma nukede yeni olmama ragmen nuke için yazılmış olan en güzel bir çalışma bence herkese hayırlı olması dileklerimle
Blocklar:
Ilk moduldeki slide oprta blocku kaldirmayi uygun gordum, block gorsel olarak degisiklik sagliyor ama bu block un java olmasi ve bu nedenlede 100% guvenilir olmamasi nedeni ile bu block u modulden cikardim.
Bu blocku siz yinede kullanabilirsiniz bu size kalmis birsey.
Orta block 1:
Orta bolume yeni bir block hazirladim bu block modul ana sayfadaki sistem gibi veri aliyor ve suan 4 yazara ayarladim, yazar sayisini blockicerisinden ayarlayabilirsiniz.
Orta block 2:
Orta bolumde ikinci bir block daha ekledim, bu block suan 4 yazari gosteriyor ve 4 yazarin her yazardan son 5 yazi aliyor.
bu bloklar modülün içinde varmı ki ? bende yok ya orta blok lazım bana. bu anlattığınız tam bana göre
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-03-15, 10:33:48 Mesaj konusu:
ahududu :
kayserili :
Blocklar:
Ilk moduldeki slide oprta blocku kaldirmayi uygun gordum, block gorsel olarak degisiklik sagliyor ama bu block un java olmasi ve bu nedenlede 100% guvenilir olmamasi nedeni ile bu block u modulden cikardim.
Bu blocku siz yinede kullanabilirsiniz bu size kalmis birsey.
Orta block 1:
Orta bolume yeni bir block hazirladim bu block modul ana sayfadaki sistem gibi veri aliyor ve suan 4 yazara ayarladim, yazar sayisini blockicerisinden ayarlayabilirsiniz.
Orta block 2:
Orta bolumde ikinci bir block daha ekledim, bu block suan 4 yazari gosteriyor ve 4 yazarin her yazardan son 5 yazi aliyor.
bu bloklar modülün içinde varmı ki ? bende yok ya orta blok lazım bana. bu anlattığınız tam bana göre
Benim siteden BIzim Sairler modulunu indir o paket icerisinde bu block mevcut.
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız