tamam sağolasın bu sorunu sık kullanılanlara ekleseler iyi olr çünkü burdan indirdiğim bütün eklentili sürümlerde aynı hata var
maviscenin sürümü çok karmaşık tamamen editlemek gerekiyor
dizin ve prefix hatası veriyor değişim yaptığın zaman
diğer 3.1 security sürümde tamamen aynı hata var
Byinfaz ın paylaştığı perfect nuke de süper ama ondaki patch 3.5 yazıyor oda dosyaları karıştırmış gibi
60 sn yede sadece dil sorunu filan var çok gelişmiş bi sürüm bütün patch lerde aynı hata var
ayrıca 3.5 patch te yok sanırım ama bu sorunu ipuçlarına yada derslere eklerlerse güzel olurdu 4 sene öncede aynı sorunu yaşamıştım bende upgrade yapmamıştım
gereksiz bir sürü eklenti olan sürümleri kurup sql tablolarını silsem bu seferde dosyalardaki düzenlemeler yüzünden hata alacağım bu yüzden
yeniden sadece patch yaması yapılmış forum güncellemesi yapılmış bir sürüm ortada yok piyasada bir sürü sürüm var ama bahsettiğim gibi bir sürüm yok abi
sadece forum ve patch güncellemesi yapılmış bir sürüm malesef paylaşan olmamış
sentinel zaten baştan başa bir bela
diğer güvenlik eklentileride bela admini localhost ip sini banlayacak kadar gelişmiş eklentiler
olduğu gibi duruyor site işte bugünün işini yarına bırakınca 4 sene sonr akarşına çıkıyor
Tarih: 2010-02-28, 15:49:58 Mesaj konusu:
kardeş ozman şunu dene bu sürümde 8.1.3.5 pacth nukesentinel 2.6.0.1 kurulu hazır pacht ta hata yok içinde çok fazla eklenti vsr yok sadeec nuke sentinel var atatan arkadaşımız kurulumunu içinde anlatmış son derecede güvenli bir sürüm..ben kullanıyorum bir çok sitede
Tarih: 2010-02-28, 16:08:33 Mesaj konusu:
bunu hazırlamak çok basit ozaman sadece bir nuke 7,6 indir localde pacth uygula forum entegre et hepsi bu bundan basit ne var akşamı beklerim dersen ben hazırlayayım sana ama şuanda nöbetteyim imkanım kısıtlı yani..
sorunu çözdüm kardeşim YARDIM için teşekkürler ama senin dediğin gibi yaptım ama yine aynı hatayı verdi bende 3.5 patch ile 3.1 i karşılaştırdım
3.5 hatasız çalışıyordu çünkü
mainfile dosyasındaki karakter yüzünden ilk mesajıma yazdım olayın çözümünü
OR komutuda çözüyor aslında ama if ten snraki boşluk ta okunamasına sebep olabilir bilemiyorum tabi bir boşluk eksikliğinden ve 2 karakter değişiminden kaynaklanıyor
&& yerine OR koyunca düzeldi 3.5 patchte böyle çünkü söz konusu get_theme fonksiyonu olduğu için de çözüm yüzde 100 geçerli kanımca
- uzak avatar boyutu 120 x 120
- üye listesine avatar
- Gruplar listesinde avatar
- Erişim yasakta Yasak grafiği
- Erişim yasaktan sonra üye kayıta yönlendirme
- Üye kayıtta Aktivasyon linki
- Gender cinsiyet modu
- Download Modülü deep link eklentisi
- forum profilde son ziyareti
- üye girişinden sonra ana sayfa
- bbcodebox 5.1.0c
- ruh hali modu
- download deep link
- proNews modül paketi 2 sütunlu bloklar
- forum arşiv modu
- smile'li hızlı cevap
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız