Tarih: 2010-03-07, 18:37:23 Mesaj konusu: Tema YARDIMı
selam arkadaslar bu modülde her temaya uyduramıyoruz uymamasıda şu bazı temalarda story_home ve page ve themes de kurulumunda anlatıldığı gibi story_home ve page Html sinde $tipath$topicimage bulunmuyor yada tam tersi oluyor ama bu seferde theme php dosyasında $topicimage bulunmuyor hâl böyle olunca resim görünmüyor bunu nasıl düzenleriz bi YARDIM ede bilirmisiniz..
En son spakme tarafından 2010-03-27, 16:42:50 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
mavisce Temaların Gercekten GüzeL emeklerin için teşekkür ederim fakat bu soruna hala bi cevap vermedin üstad Haber Manset Ekliyoruz ama her temaya göre uyarlayamıyoruz bunu bazı temalarda theme içinde olması gereken kod yok bazı home page html içinde de olmadıkları oluyor bunları olmayanları nasıl ayarlarız ve birde haber ana sayfada yayınlansın dediğimiz zaman haber resmi yada Topics resmi cıkmıyor resim olan yer bos resim mi yok diyorum bakıyorum baglantı yoluna yoluda site yolu olarak görünüyor bu konuda YARDIM edermisin..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız