Tarih: 2010-04-06, 00:58:23 Mesaj konusu: Cözümünü Bulamıyorum Bu Sorunun Nasıl Yapabılırım ?
merhaba daha oncede dedım gıbı 8.0 php nuke kurulu sıtem var sıtemın dılı turkce secıyorum temam mavmsn 22 teması sole kı dıger temaları degıstırıncede aynı hata var sıtemde bellı bır sure hersey cok guzel dıl konusunda turkce bıraz zaman gecıyor ustunden farzı mısal bı yenıle yapıyorum mesela admın yerındekı blocklardakı bazı bolegeler pat degısıyor
admısnatorun altındakı yer bu sekıle donuyor sonra acıyorum ınternetı gırıyorum ama admın ısmımle falan degıl sadece normal bı sekılde sıtede kı bloklar falan normal bu benım admın ısmımın baska dıle donmesındenmı kaynaklanıyor acaba dılı turkce yapıyom gecmıyormu nasıl cozebılırım bunu basklarındada oluyormu
sen admin seneklerden turkish şeçtiğin halde ingilizce mi kalıyor acaba bakarmısın oyle ise bende bi ara oyle oldu ve php my adminde veri tabanına gir ve english kelimesini ara ve turkish çıkan sonuçlardan gözat diyerek düzenle english olanları turkish yap ve dil dosyalarını kontrol et türkçeleri..
utf8 mısal sımdı hıc oynamadan gırıs yaptım sıteye normal gozukuyor verı tabanı ıle ılgılı pek fazla bılgım yok onun ıcın karıstırmıyım en ıyıs hepten bozmayalım:)
sen admin seneklerden turkish şeçtiğin halde ingilizce mi kalıyor acaba bakarmısın oyle ise bende bi ara oyle oldu ve php my adminde veri tabanına gir ve english kelimesini ara ve turkish çıkan sonuçlardan gözat diyerek düzenle english olanları turkish yap ve dil dosyalarını kontrol et türkçeleri..
hocam aramalarda bı kac dosyada cıktı gozat la bakamıyorum acaba english yerlerını turkce ılemı degıstırcem tam olarak hangı kısımları degıstırmem lazım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız