Sommaire menüde anamenü yazısı siyah diğer linkler beyaz görünüyor. Fare üzerine gidince el şeklini alıyor ama link rengi beyaz oldugundan görünmüyor. nereden düzelteyim?
Ağırlık,kategorileri düzenler (düşük ağırlıktaki kategoriler ilk önce gösterilir). [0 ve 98 arasındaki numaralar]
- İsimsiz bir kategori yaratabilirsiniz : bu durumda,imge gösterilmeyecektir.
(eğer sadece yatay kuralları kategorilere ayırmadakullanıyorsanız yararlı olacaktır)
- Resim dosyasının ismi (kategori için)/imgeler/sommaire/içindeki bir imge dosyasıdır.ayrıca bir flaşdosyası koyabilirsiniz.(.swf).
Resim (kategorinin içeriği için) /imgeler/sommaire/kategoriler/içindeki bir imge dosyasıdır.
Bu dosyalara bir imge dosyası eklendiğinde,otamatik olaraliste kutusuna eklenir.
Eğer bir kategorinin isminden önce bir imge göstermek istemiyorsanız,alana 'null.gif' koyun(saydam 20x20 px image)
- Kategorideki bağlantı herhangi bir internet url veya sitenize bağlı bir url olabilir.
Eğer ('http://' or 'ftp://'ile başlayan)bir dış bağlantı koyarsanız,bağlantı yeni bir pencerede açılacaktır.
Bilindik bir url koyarsanız('modules.php?name=Your_Account&op=new_user'), bağlantı şuanki penceresinde açılacaktır.
Yeni bir pencerede iç bağlantı açmak için,sitenizin tam,doğru url'sini koyun.
Mevcut pencerede dış bağlantı açmak için, 'HTTP://'yazın(büyük harflerle)
.- Zemin renginin renk kodu olmalı veya standart bir renk ismi olmalıdır.
Örnek: 'kırmızı' : RED -- '#ff0000' : Sınıflar dosyadadırthemes/YOURTHEME/style/style.css.
Kendi sınıfınızı ekleyebilirisiniz, örneğin busatırı konularınızın kağıt stilinde ekleyebilirsiniz :
.sommaire {FONT-FAMILY:Verdana,Helvetica;FONT-SIZE: 12px; COLOR: #363636; FONT-WEIGHT: bold}
Cevabınız için teşekkürler menunun database si kuruluydu sizinkini kurmak istiyorum hata veriyor. Ayrıca sitenize baktım gerçekten çok güzel şu dernek yönetimi ni gösteren modül hangisi acaba?
kolay gelsin
bu kodu kullandığın tema style içinde .small olan bölümün hemen altına sonra sommaire yönetimine gir sayfanın en altında bulunan Kategoriler icin Class lar' isimler diye yazan bölümün solundaki yere stortitle yazar büyük ihtimal oraya sommaire yaz tamam de renk ayarını style eklediğin yerdeki sommaire den değiştire bilirsin..
valla hemşerim önce tamamen kaldırmam gerekiyor her halde adminden yönetimine giremiyorum. Sizin önerdiğinizin sql sini kurmak istedim ondan beri hata veriyor. nasıl kaldırabilirim
baştan deniyeceksin kaldıracagın sql nuke_sommaire_categories nuke_sommaire 2 tanedir zaten sen kendi eski kurdugunu kur sonra benim dediğim sekilde yap yada benim dediğimi kur prefix lerin ne ise ona göre sql den değiştir nuke yazar genelde
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız