Tarih: 2010-04-12, 16:43:46 Mesaj konusu: Block Manset Haber
Arkadaslar bu block manset haber de eklenen haberleri news modülü Ana sayfa Aktif iken Eklenen Resmin Cıkmasını Nasıl sağlaya biliriz acaba ne yaptımsa bunu beceremedim önceden topic resmide cıkmıyordu onu bi sekilde hallettim ve hatayı buldum ama nerde olduğunu simdi bende unuttum belki dedim topic yerine haber olurmu ama onuda yollarını haber resim klasorune yonlendirmistim resim falan cıkmıyordu en son topic resminin cıkmasını saglamıstım eklediğim haberin resmini Me manset versiyonlarında olduğu gibi news Ana sayfa Aktif iken ana sayfa topic yerine ekleniler haber resmini nasıl saglarız bu konuda yardımcı olurmusunuz..
bu konuda bir cok sistemi denedim tema içindeki themede değişecek $topicimage de olan bölümlerde $topic $haberresim yaptgım halde buna bir cozum bulamadım acaba farklı bir yerdemi sorun anlamıs değilim bu konuda sizin desteklerinizi bekliyorum 5 aydır bu işin icindeyim elimizden geldğince bişiler yapıyoruz ama gelmediği zamanlarda oluyor..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız