Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
DursunKaptan Mesaj: 300+
|
Tarih: 2010-04-25, 09:02:59 Mesaj konusu: 7.9 Blue Edition Player Ekleme Sorunu |
|
|
7.9 Blue Edition Kullanıyorum.Player Dosyalarını Atıyorum Fakat Player Görünmüyor.Nasıl Yapacağım Acaba |
|
Başa dön |
|
|
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor
|
Tarih: 2024-11-21, 13:52:04 Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
cuneytsonmez Mesaj: 300+
|
Tarih: 2010-04-25, 12:45:06 Mesaj konusu: |
|
|
uzantısını koyun abı bu surumle alaklalı olmaması lazım tahmınımce player/index.html veya şndex dosyasını yazın |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-25, 12:57:53 Mesaj konusu: |
|
|
Ama playeri başka siteye atınca normal çalışıyor.başka sürüme atınca da aynı.
hatteccss dosyyasına bişeyler mi ekleniyordu ne.sanki öyle bişiyler kalmış aklıma |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-25, 13:01:35 Mesaj konusu: |
|
|
ozaman ıs degısır ama ana dızıne mesela player dosyarını dırek atın sıtenız dosyalarınıda yeni/icine atın daha sonra duzenlemeyı yapın bakalım olcakmı olmıcakmı bu surumu bende yenı kullanıyorum bı kac tane goze carpan hataları var ama onları da asınca olucak ınsallah kendım hıc bu surumde denemedım onun ıcın bı sey dıyemıcem ama surumden oldugunuda zannetmıyorum:) |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-25, 15:47:57 Mesaj konusu: |
|
|
siteyi alt klasöre kurunca oluyor.o zaman sorun yok |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-25, 20:44:37 Mesaj konusu: |
|
|
DursunKaptan :
|
siteyi alt klasöre kurunca oluyor.o zaman sorun yok
|
hocam sız alt klasöre kurmadan nasıl yapıyosunuzkı?indexleri ikisinde aynı dızındemı |
|
Başa dön |
|
|
soulfather Mesaj: 1000+
|
Tarih: 2010-04-26, 07:12:30 Mesaj konusu: |
|
|
su player dosyalarını atın bakalım biz deneyelim ayarlarını tam yaparsanız calısması lazım zaten...
Bende Kurulumu yazayım bari
merhaba arkadaşlar bu eklentiyi aradım ama forumda tam olarak kurulumunu bulamadım ve sizin de işinize yara diye buraya paylaşıyorum. (Diyenler İçin :) )
Aqua Mp3 Player [üstte]
Sizlere, websitenizde dinlettirmek üzere mp3 çalar veya radyo çalar Aquamp kurulumunu anlatacağım, bilmeyenler için aquamp aşağıdaki resimde görülen sayfanızda ifframe şeklinde duran ve sayfalar değiştikçe kendisi sabit olan playerdır
@ Bu bölümde anlatacağım konu bir radyo adresini yazıp sitenizden o radyonun yayınını yapmak içindir. Aşağıdaki konuların sonuna doğru ise sitenizden radyo yayını değil de mp3 dinletmek için olanını bulabileceksiniz. O yüzden yazıyı dikkatle okuyun zaten çok kolaylaştırılmış olduğunu göreceksiniz bu kurulumun aslında bukadar kolay değildi tabi...
@ Önce buradan ekteki dosyayı indirin
@ Ardından zipli dosyayı bilgisayarınızda unzip (çıkartın) yapın, aşağıdaki şekilde dosyaları göreceksiniz
@ Burada bizi ilgilendiren dosyalar index.html - player.config.php - playlis.txt dosyalarıdır.
@ Öncelikle bir notepad veya dreamweaver YARDIMıyla index.html dosyamızı açalım ve aşağıda örneğini göreceksiniz, hemen dördüncü satırda title bölümüne tarayıcımızın üzerinde görülmesini istediğimiz başlığı gireceğiz
@ İstediğiniz başlığı o bölüme yazdıktan hemen sonra save diyin yani kaydedin ve çıkın.
@ Ardından player.config.php dosyamızı yine düzenleme programlarından birisi ile açın ve
@ 1. satırdaki http://66.90.118.66/ozelfm/listen.Lütfen kısmına ben kendi yayınlamak istediğim adresi yazdım sizde aynı şekilde ip numarasını bulduğunuz herhangi bir radyonun adresini buraya girin. Aşağıdaki resimde bunu görebilirsiniz.
@ Bu bölümüde yazdıktan sonra yukarıdaki resimde 7. satırda gördüğümüz üzere var set_autoPlay = True yazıyor yani sitemize girdiklerinde player otomatik çalışacak demektir. Siz eğer otomatik çalışmasını istemiyorsanız True yerine False yazdığınızda sitenize girenler isterlerse play tuşuna basıp çalıştırabilecekler. Bu işlemleri bitirdikten sonra dosyamızı save (kayıt) edip çıkalım mevcut dosyalarımızı ftp YARDIMıyla forumunuzun kurulu olduğu dizine atalım ve explorerı açıp sitemizin adresini girdiğimizde aquampın kurulmuş olduğunu göreceğiz.
@ Buraya kadar anlattıklarımız sitemize bir radyo kurmak içindi eğer radyo kurmak değilde gelenlere mp3 dinlettirmek isterseniz ne yapacağız.
@ Şimdi o hiç dokunmadığımız playlist.txt dosyamızı açıp, aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere, gölgeli olarak seçili bölümden her bir mp3 için yeni bir tane oluşturup alt alta yazıyoruz. Bunu yapmamızın sebebi bir playlist (şarkı listesi) oluşsunki ziyaretçiler hem sırayla bunları dinlesin yada seçtiği bir taneyi dinlesin.
@ Bu işi de tamamladıktan sonra bu playlist.txt dosyasını farklı kaydet diyip playlist.asx olarak ismini değiştirip kaydedin. Böylece playlistimizi de hazırlamış olduk.
@ Şimdi yukarıda radyo yayını yapmak için anlattığımız bölümde index.html dosyasına yazdığımız radyo adresi yerine siz mp3 dosyalarının bulunduğu adresi gireceksiniz yani
http://www.siteadresiniz.com/mp3dosyanız şeklinde olacak. Bu mp3 lerin bulunacağı klasörü önceden açıp bunun içine de mp3 lerinizi atmanız gerektiğini söylememe gerek yoktur sanırım
@ Bunu da ftp YARDIMıyla diğer dosyaların bulunduğu yere atın ve sitenizden dinlenilmeye başlansın.
@ Eğer mp3 dinletmeyecek radyo yayını yapacaksanız bir playlist oluşturmanıza gerek yok o zaman o dosyayı dizine de atmaya gerek yok.
alıntıdır.
İndir Buradan |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-26, 10:40:58 Mesaj konusu: |
|
|
Olayer Dosyaları var Zaten bende.Başka Sürümde Çalışıyor.Bi Sorun Yok Ama Blue Edition Kurdum Player Görünmüyor
Siteyi Alt Klasöre Aldığımda da çalışıyor |
|
Başa dön |
|
|
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor
|
Tarih: 2024-11-21, 13:52:04 Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-26, 11:02:42 Mesaj konusu: |
|
|
siteye alt klasöre almadan nasıl calıstırıyorsunuz abı baska surumde calıstırmıssınız banada soylermısınız bı de ben denıyım |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-26, 15:36:52 Mesaj konusu: |
|
|
cuneytsonmez :
|
siteye alt klasöre almadan nasıl calıstırıyorsunuz abı baska surumde calıstırmıssınız banada soylermısınız bı de ben denıyım
|
Kardeş Yazdığından Bişiy Anlamadım ki ? |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-26, 20:43:31 Mesaj konusu: |
|
|
DursunKaptan :
|
cuneytsonmez :
|
siteye alt klasöre almadan nasıl calıstırıyorsunuz abı baska surumde calıstırmıssınız banada soylermısınız bı de ben denıyım
|
Kardeş Yazdığından Bişiy Anlamadım ki ?
|
abı sız dırek calıstırabılıyomussunuz ben alt klosurlu sekılde calıstırdım player ve sıtenın dosyaları aynı anca ıkı tane ındex olunca cakısır onu demek ıstedım gene anlatamadım galba:Dd |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-27, 08:20:14 Mesaj konusu: |
|
|
Aynı anda çalışıyor normalde.Birisi pleyer için index.html diğeri site için index.php html olanı php olana yönlendiriyorduk oluyordu.ama bu sürümde yapamadım |
|
Başa dön |
|
|
Sonsuzluk Download Sorumlusu
|
Tarih: 2010-04-27, 18:55:01 Mesaj konusu: |
|
|
DursunKaptan :
|
Olayer Dosyaları var Zaten bende.Başka Sürümde Çalışıyor.Bi Sorun Yok Ama Blue Edition Kurdum Player Görünmüyor
Siteyi Alt Klasöre Aldığımda da çalışıyor
|
sanırım index.html ye izin vermen gerek forumlarda index.html ye izin vermek gibisinden bir araştırma yap bununla ilgili bir anlatım yapılmıştı |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-27, 22:36:40 Mesaj konusu: |
|
|
aradım ama yok.
bi YARDIM edebilir misin yöneticim.
bu sürümde neden böyle oldu anlamadım |
|
Başa dön |
|
|
Sonsuzluk Download Sorumlusu
|
Tarih: 2010-04-27, 22:43:41 Mesaj konusu: |
|
|
ERSAT :
|
Ana dizin içerisindeki (.htaccess) dosyası içi en üstüne
=> DirectoryIndex index.html
bunu ekleyin. .htaccess dosyası yoksa yaratın.
index.html yazan kısma site ana dizinine girildiğinde hangisi açılsın isterseniz onu yazabilirsiniz.
Bu şöylede olabilir:
DirectoryIndex giris.php
|
bunu dene bakalım |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-28, 08:33:15 Mesaj konusu: |
|
|
Yok Olmadı Yetkilim.O zaman da site açılmıyor
(.htaccess) İçindeki Kodlar Aşağıda.Her yerine kodum gene olmadı.bi YARDIM eder misiniz
Kod:
|
# -------------------------------------------
# Start of NukeSentinel(tm) admin.php Auth
<Files>
deny from all
</Files>
<Files>
deny from all
</Files>
# -----------------------------------------------------------------------------------------------------
# Leave this block commented out unless HTTPAuth is NOT available in your NukeSentinel(tm) Admin Panel.
# This code is mainly for use with CGI Authentication and most servers do not require it.
# -----------------------------------------------------------------------------------------------------
# <Files>
# <Limit>
# require valid-user
# </Limit>
# AuthName "Restricted"
# AuthType Basic
# AuthUserFile /path/to/your/.staccess
# </Files>
# Start of NukeSentinel(tm) DENY FROM area
|
|
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-29, 07:59:01 Mesaj konusu: |
|
|
yrdım edecek kimse yokmu acaba.sayın ustalar |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-29, 08:11:23 Mesaj konusu: |
|
|
hocam ben de tam yapamadım ama sımdı google tap uygulamasıyla bunu bır arada kullanabılıyormuyuz acaba sızdekı eger google tab uygulaması var sa ondan dolayı hata almıyasanız |
|
Başa dön |
|
|
mersoy Mesaj: 1000+
|
Tarih: 2010-04-30, 10:45:47 Mesaj konusu: |
|
|
Sürümle ilgisi yok arkadaşlar. 7.9 Blue Edition ve Aquamp Player kurulu örnek site: alcioren.net |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-30, 11:03:15 Mesaj konusu: |
|
|
nasıl yaptın peki.ben dosyaları atıyorum görünmüyor |
|
Başa dön |
|
|
mersoy Mesaj: 1000+
|
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-30, 21:38:55 Mesaj konusu: |
|
|
ben yaptım sorunsuz calısıyor ust framem baska aquamp mı bılmıyorum:) |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: 2010-04-30, 22:21:42 Mesaj konusu: |
|
|
(.htaccess) Dosyasını değiştim Oldu
Yeni Dosyanın İçinde sadece
DirectoryIndex index.html Yazıyor
Benim Sitemde Sentil Var Bu Kodu Bendekinin Neresine Yerleştireceğim.En alta ve en üste denedim bu seferde site açılmıyor.Hata veriyor
Şimdi Venim Kodların Neresine Ekleyeceğim Bu kodu acaba
yardımlarınızı Bekliyorum
Benim (.htaccess) Kodlarım
Kod:
|
# Start of NukeSentinel(tm) admin.php Auth
<Files>
deny from all
</Files>
<Files>
deny from all
</Files>
# Leave this block commented out unless HTTPAuth is NOT available in your NukeSentinel(tm) Admin Panel.
# This code is mainly for use with CGI Authentication and most servers do not require it.
# <Files>
# <Limit>
# require valid-user
# </Limit>
# AuthName "Restricted"
# AuthType Basic
# AuthUserFile /path/to/your/.staccess
# </Files>
# Start of NukeSentinel(tm) DENY FROM area
|
|
|
Başa dön |
|
|
_Anka_ Mesaj: 100+
Kayıt: Mar 11, 2009 Mesajlar: 107 Konum: Doganşehir - Malatya
|