Tarih: 2010-04-29, 10:30:36 Mesaj konusu: siteme ulasım sorunu var yurt dısından
merhaba sıteme normalde gırınce calısıyor bı ındex.html dosyası yaptım ama esas endex.php gelince acmıyormus ben kendım sıtemdeyım calısıyor arkadas bugun baktı yurt dısında index.html sayfasına gırıyor esas index.php yapınca sıte acılmıyormus ole dıyor
Kod:
You have attempted to access this site with an invalid IP.
If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at webmaster(at)mysite(dot)com.
Be SURE to include the following information in any email!
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Remote Address: 195.255.174.10
Client IP: none
Forwarded For: 10.120.52.8
bu nedemek olabılır tam cozumleyemedım bende sorun yok onda bu sekılde dıyor turkıyeden baska arkadsalarım da denedı bı kac kısı sıteyı tam falıyete sokmadıgımdan acmadık daha bu sunucudanmı yoksa arkadasın bılgısayarındamı kaynak lı acaba
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız