Kayıt: Dec 27, 2004 Mesajlar: 74 Konum: Asya ve Avrupa arası
Tarih: 2010-05-16, 02:13:00 Mesaj konusu: Php-Nuke'ye Phpbb forum yerine aynı veritabanlı başka forum
Sayın arkadaşlar ya araya araya bulamadım.. Bilen varsa ne olursun yardımlarınızı bekliyorum.. Php Nuke'ye Phpbb forum yerine Nuke üyeleri ile aynı veritabanlı SMF veya başka bir forum kurmak istiyorum.. Bir türlü bulamadım bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim..
merhaba arkadsaım bunu bızde solemıyorlarbenım bılgımde yetersız arastırdım ama bulamadım gıttı aynı senı bende yapmak ıstyıyorum ama olmadı umuyorumkı ılerıde bu konuyada acıklık getırılır
bu konu hakkında bir suru cevap yazılmıştır forumlara bakarsanız görürsünüz daha 1 ay önce soruldu ve bende cevapladım çok zor bir sey php nukeye smf uyarlamak bizler için ama uyarlanmış bir tane vardı o da kapandı smf-nuke miydi neydi ole bir site vardı :-)
ama tutmadı php nuke kendi orjinal forumu ile güzel
illaki baska forum istiyorsanız baska portalları deneyin bir sürü var
Kayıt: Dec 27, 2004 Mesajlar: 74 Konum: Asya ve Avrupa arası
Tarih: 2010-05-18, 01:34:30 Mesaj konusu:
Çok teşekkür ederim :) O zaman bana phpbb nuke forumu için kullanabileceğim eklenti sayfalarından bir kaç örnek verebilirseniz daha bir mutlu olacam.. :)
www.talhakeskin.com Phpbb Değil Phpkolay Forum Kullanıyorum Portalda Blokları Falan Ayarlı Uyarlayamadığım Tek Şey Üyeler Oda Veritabanında Alanları Aynı Olmadığı İçin..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız