Tarih: 2010-05-24, 23:45:57 Mesaj konusu: Sitem Çok Kasıyor Sizce Neden Olabilir ?
slayt izleme sitesini silip eski yedeğini attım siteye baktım site çok ağır ftp de birçok modülü imagesi bloku felan sildim pymadmin de 256 sql dosyam vardı yine birçoğunu sildim şuan 130 sql dosyası kaldı onlarında çoğu forum yani sitede modül yok anasayfada flash vs yok forum haricinde sitenin tüm dosyaları neredeyse yeni kurulcak nuke paketi gibi bomboş sildim herşeyi sitede şuan forum haricinde hiç modül blok vs yok ama hala site kasıyor çok geç açılıyor sayfalar arası çok geç hareket ediyor
bir problem görünmüyor. gayet hızlı açılıyor bende. bazen hosting sunucundaki yoğunluktan dolayı yavaşlama olabilir. ama denediğimde gayet hızlı açıldı siten.
sunucu ile alakası olacağını sanmıyorum ilk başda benim de aklıma geldi ama resellerimdeki diğer sitelere baktım gayet hızlılar
sitede problem görünmüyor demişsin ama gözle fark edinilebilecek kadar sorun var yani yavaş site hatta hız ölçme sitesinden resellerimdeki siteler ile kendi sitem arasındaki farka baktım bayağı var
Evet siteye baktım gerçekten yavaş açılıyor foruma falanda çok yavaş giriyor temanı değiştirip denedinmi? Birde temanı değiştirip dene istersen belki sorun temadandır.
En son VazgectiM tarafından 2010-05-25, 01:11:01 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Kodlama da bulunan ama aslında image klasöründe olmayan image dosyaları yüzünden oluyor gibi.Logo spacer.gif dosyaları eksik.Ya bunları tamamla yada kodlamadan çıkar...
1. kez 124.5 ms gösterirken
2. Kez bunu 98.8 ms'e dusurdü.
Bence bunun sebebi inisli-çıkışlı olan nettvetk`e bağlıdır.
Netverkinizin ping degerini öğrenmek için bu linkten test debilirsiniz. Bildiğiniz gibi modemlerin sabit bir net verki genel olarak yok. Ve exrorlerin hızları da birbirilerinden farklıdır. Bugün itibarıyla en hızlı exror Google Chrome`dir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız