Tarih: 2010-06-22, 03:57:17 Mesaj konusu: sitem üye girişlerini kabul etmiyor.
S.a Arkadaşlar sitem üye girişlerini hiç bir şekilde kabul etmiyor.
yanlış şifre veya kullanıcı diyor admin olarak girebiliyorum admin olarak girdiğimde kendi üyeliğimle girebiliyorum fakat diğer türlü hiç bir şekilde girişlere izin vermiyor
YARDIMınıza ihdiyacım var bu konuda fikri olan paylaşırsa sevinirim.
Tarih: 2010-06-22, 15:36:23 Mesaj konusu:
Evet Hamzot kardeş sitenize üye girişi yok üye ol bölümüne açılmıyor
Birde google croma da siteniz çok genişliyor üsteki ya haber bloktan yada sohbet bloktan üye giriş blok üzerine oturuyor o bloklar gözüme çarpan eksikleri söylemek istedim
c o o k i e ( cerez ) silmeyi denedin mi ? dns önbelleğinide temizle baslar calıstır a tıkla cmd yaz ipconfig /flushdns yaz olmadıysa eski modules your account u sil yeniden orjinali yükle oda olmadımı php myadmin e baglan orda tabloları onar
Tarih: 2010-06-22, 21:20:28 Mesaj konusu:
işin aslı şöyle gelişdi siteyi komple yeniledim veritabanından sadece üyeleri alıp geri kalanı sildim ve yeni veri tabanına üyeleri ekledim işde ozaman oldu ne olduysa ama bunu nasıl onaracam üyeler gitmeden bilemiyorum..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız