Tarih: 2010-06-26, 15:14:55 Mesaj konusu: Php-Nuke 8.1 Kurulum Sorunu
Merhabalar arkadaşlar ben php-nuke 7.8 den 8.1 geçmek istiyorum fakat localhostta kurulumu gerçekleştiremedim eski versiyonlardaki gibi değil bunun kurulumu resimle anlatmaya çalıştım yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar.
Arkadaşım o yöntemide denedim nuke dosyalarını attım phpmyadmin'e sorguları yükledim aynı senin dediğin gibi bu sefer aşağıdaki resimdeki gibi ekran geliyor;
Tarih: 2010-06-26, 17:19:25 Mesaj konusu: Re: Php-Nuke 8.1 Kurulum Sorunu
Serdar16 :
Merhabalar arkadaşlar ben php-nuke 7.8 den 8.1 geçmek istiyorum fakat localhostta kurulumu gerçekleştiremedim eski versiyonlardaki gibi değil bunun kurulumu resimle anlatmaya çalıştım yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar.
arkadaşım bu joomla kurulum değilmi. install paneli joomla görüntüsü.
Tarih: 2010-06-26, 19:30:01 Mesaj konusu:
8.1 orjinal'in kurulumu böyle joomlaya benzer hali var kurarken
ama joomla değil install yapmalısınız
bu sürümü netopsiyonda artistbaron yüklemişdi şayet netopsiyondan indirmişeniz yani kurarken izlediğiniz yok doğru muhtemelen veri tabanı bilgilerini yanlış giriyorsun
ama manuel olarak 8.1 kurmak isdersen atatan arkadaşımızın paylaşmış olduğu bir sürüm vardı 8.1.3.5 nukesentinel 2.6.0 bu sürümü manuel yapabiliyorsun sorunda yaşamassın sentinel güvenlik sistemide kurulu hazır
nasıl kurulum yapacağınıda güzelce anlatmış atrkadaşımız içinde link kırık yok bulamadım dersen
Buradan indirebilirsin..http://www.yaylasaray.com/NG_Dosyalar-d_op-getit-lid-14.html
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız