Kendi sitelerimi wordpress, joomla ve drupala aktarabildim. Bu sistemler için sağlıklı bir converter yok. Gerek kodlar ile gerekse sql yapıları ile baya bir oynadım. Zaten nukeden direkt aktarımda yok. Ondan ona ondan ona derken sonuca bir şeklde vardım. Anlatılacak kadar basit değildi gerçekten.
bunda bişey yok. Php-nuke yi bi alt klasör aç oraya taşı.
Ana dizine phpbb3 kur. sonra kamutan1905 in verdiği adresteki dosyayı indir sitendeki install/convertors klasörünün içine at. Sonra site adresini yaz kurulum sayfası gelcek.
Mysql bilgilerini flan gir forumu kur. Forumu kurdukdan sonra install dizinini silme.
siten/install sayfasına git. Dönüştürücü bölümünden php-nuke yi seç php-nuke sql dosyalarının olduğu veribanı gir. o oto çevircek. Forum mesajları ve üyeler oto gelcek phpbb3 e.
bunda bişey yok. Php-nuke yi bi alt klasör aç oraya taşı.
Ana dizine phpbb3 kur. sonra kamutan1905 in verdiği adresteki dosyayı indir sitendeki install/convertors klasörünün içine at. Sonra site adresini yaz kurulum sayfası gelcek.
Mysql bilgilerini flan gir forumu kur. Forumu kurdukdan sonra install dizinini silme.
siten/install sayfasına git. Dönüştürücü bölümünden php-nuke yi seç php-nuke sql dosyalarının olduğu veribanı gir. o oto çevircek. Forum mesajları ve üyeler oto gelcek phpbb3 e.
hiç bi kod bilgisine gerek yok.
ustam bana bi YARDIM edebilir misin acaba zahmet olmasa
Dönüştürme işini tamamladım fakat aşağıdaki hatayı ve türkçe karakter hatası alıyorum.nasıl düzelteceğim acaba
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 86: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for 'EEST/3.0/DST' instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 86: getdate() [function.getdate]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for 'EEST/3.0/DST' instead
linke de baktım pek bişiy çözemedim.bu phpBB 3.0.7-PL1 hangi portallla tam entegre edebilirim.nuke gibi videolar resimler yazılar haberler vd.gibi bölümler olacak
O konuda biraz sıkıntılı. Türkçe sürümü olsada Türkçe modülü neredeyse hiç yok. Örneğin ben 2-3 haftadır Quiz modülünü çalıştıramadım. Türkçe desteğide yeterince yok ne yazıkki.
Joomla kurabilirsiniz. Joomlanında phpbb3 ile entegresi var.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız