Tarih: 2009-05-27, 00:41:39 Mesaj konusu: Google tabs opsiyonda sitem calismiyor
Merhaba Ustalar ilk basta okudugunuz icin tesekkür ederim insallah sorunumun ne oldugunu acikca yazabilmisimdir...
google tabs opsiyonu indirdim burdan ama ben onlari yaptigim zaman bir iki cesit dosya indirdim birisinde header, footer ve .hteeecs dosyasi hazirdi onlari yukledim site hic acilmadi yani sayfa bulunamadi cikiyor hepsinde de.. digeri ise kodlari kendim yukarideki soyledigim dosyalara ekliyorum yine aynisi sayfa bulunamadi yaziyor... ha administratorden sitemin adinin dogru yazili olduguna 100% eminim yalniz su var sitem direk_html dosyasinda degil yani www.XXXXXXXXXX.com/site seklinde ama seceneklerde de boyle yazdim....
Tarih: 2009-06-23, 17:20:53 Mesaj konusu: Google tabs opsiyonda sitem calismiyor
Selam , sizde bilirsinizki hazır header ve footer.php ler her siteye uymayabilir , özelliklede daha önce editlenen bir dosyayın yerine koyuyorsanız mutlaka eksikler ve hatalar sorun çıkaracaktır.
Size tavsiyem sorunsuz bir kurulum yapmak için aşağıdaki linki kullanmanızdır. Biraz evvel denedim sorunsuz çalışıyor ve kurulumuda oldukça basit.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız