Tarih: 2009-08-08, 16:54:29 Mesaj konusu: VİDEO STREAM BLOKLARI SORUNU
nuke 7,9 kullanıyorum
wideo stream bloklarını sitemde aktif ettim anasayfada videolar ve resimeri görülüyor
orada problem yok ancak
anasayfada görülen video ve resimlere tıklayınca video bölümüne gitmiyor sol blok ve yanındada boş beyaz sayfa olarak görülüyor
bu konuda yardımcı olabirmisiniz
yüklemiştim
ancak bu problem yeni oluştu
admin panelinden girdiğimizde video ismini tıklayıncada aynı şekilde videoya gitmiyor sayfadaki sağ tarafta beyaz bölüm ortaya çıkıyor
yüklemiştim
ancak bu problem yeni oluştu
admin panelinden girdiğimizde video ismini tıklayıncada aynı şekilde videoya gitmiyor sayfadaki sağ tarafta beyaz bölüm ortaya çıkıyor
eski dosyaları silip yenisini yüklemeniz gerekiyor...
eski dosyalarınıza ait resimler varsa onları koruma altına alıp diğer dosyaları tamamıyla kaldırınız.
Tarih: 2009-08-09, 10:32:29 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bende php nuke 7.9 kullanıyorum video streem in eski sürümü sorunsuz çalışıyordu ama son sürüm yükledim hep hata aldım bir yeri düzelttim bir başka yerden hep sorun oldu en sonunda hiç çalışmaz hale geldi acaba 7.9 lardan kaynaklanan bir sorunmu var amanav abimiz aslında çözecekdir olayı gerçi artık bu modülü kullanmayacağım bunun yerine video portalı kurmak daha mantıklı ama tabi maliyeti yükseliyor..
herkese iyi çalışmalar .....
Arkadaşlar bende php nuke 7.9 kullanıyorum video streem in eski sürümü sorunsuz çalışıyordu ama son sürüm yükledim hep hata aldım bir yeri düzelttim bir başka yerden hep sorun oldu en sonunda hiç çalışmaz hale geldi acaba 7.9 lardan kaynaklanan bir sorunmu var amanav abimiz aslında çözecekdir olayı gerçi artık bu modülü kullanmayacağım bunun yerine video portalı kurmak daha mantıklı ama tabi maliyeti yükseliyor..
herkese iyi çalışmalar .....
modülü sayet yükseltmeleri kullandiginiz surumden yukari dogru yaptiysaniz sorun vemeyecektir
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız