Tarih: 2010-01-17, 11:25:30 Mesaj konusu: Bozuk temayı sağlam tema ile değiştirmek!
update nuke_config SET Default_Theme='calisantemaismi'; bunu yazdım ama yine olmadı SQL yazan yere girdim buraya "localhost" Sunucusu üzerinde SQL sorgusunu / sorgularını Çalıştır: bunu yazdım update nuke_config SET Default_Theme='Mavimsn_C20; oraya ekledim olmadı acaba nasıl olacak
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-01-17, 12:37:32 Mesaj konusu:
ilk önce ftp ye sağlam bir tema atın, ismi aaa diyelim, phpmyadminden nuke_config tablosunu editleyin
Default_Theme satırına attığınız temanın ismini yazıp (aaa) tamam deyin. düzelecektir
Tarih: 2010-01-17, 14:48:30 Mesaj konusu: Re: Bozuk temayı sağlam tema ile değiştirmek!
ortapinar :
update nuke_config SET Default_Theme='calisantemaismi'; bunu yazdım ama yine olmadı SQL yazan yere girdim buraya "localhost" Sunucusu üzerinde SQL sorgusunu / sorgularını Çalıştır: bunu yazdım update nuke_config SET Default_Theme='Mavimsn_C20; oraya ekledim olmadı acaba nasıl olacak
Bozuk temayı sağlam tema ile değiştirmek!
Sitenize bir tema yüklediniz ve bu temayı denemek istediniz. Ancak deneme sonucu tema bozuk çıktı ve bu temayı kaldırıp eski temanıza dönmek istiyorsunuz. Ancak tema bozuk olduğundan temayı değiştirmek için sitenizi açamıyorsunuz. Bu sorunu 2 yolla çözebilirsiniz.
1- Eğer üye girişi yaparak, üye sayfanızdaki tema değiştir seçeneğinden temanızı değiştirdiyseniz yapmanız gereken çok basit. Bozuk temanızı silmeniz sorunu çözecektir. PHPNuke çalışma prensibi gereği üyenin kullandığı tema sistemde yüklü değilse sitenin genelinde kullanılan temayı üyeye gösterecektir.
2- Eğer temanızı Yönetim/Seçenekler sayfasından bütün siteniz için geçerli olsun diye değiştirdiyseniz vay halinize! Neden mi? Bu durumda temanızı veritabanına ulaşıp değiştirmeniz gerekli. Korkmanıza gerek yok. Bu işlem çok basit. Yine phpMyAdmin'i açın. SQL sorgusu bölümüne girin. Oraya update nuke_config SET Default_Theme='calisantemaismi'; yazın. calisantemaismi yerine düzgün çalışmakta olan temanızın adını BÜYÜK-küçük harf ayrımına dikkat ederek yazınız. Ve bu komutu çalıştırınız. Bu işlem sonucunda temanız eski temanız haline gelecektir. Böylece bu sorundan birkaç dakika içerisinde kurtulmuş olacaksınız.
bunu uygula kesin ve kesin sonuç kolay gelsin iyi çalışmalar..
ben o sekılde yapmıyorum bozuk temanın ısmını sağlam tema ıle degıstırıyorum oluyor ama atmadan once ısmı kaydedın bı yere sonra da saglamtemayı atın adını gırın olucaktır
Tarih: 2010-01-23, 00:27:44 Mesaj konusu: Re: Bozuk temayı sağlam tema ile değiştirmek!
hamzot :
ortapinar :
Bozuk temayı sağlam tema ile değiştirmek!
Sitenize bir tema yüklediniz ve bu temayı denemek istediniz. Ancak deneme sonucu tema bozuk çıktı ve bu temayı kaldırıp eski temanıza dönmek istiyorsunuz. Ancak tema bozuk olduğundan temayı değiştirmek için sitenizi açamıyorsunuz. Bu sorunu 2 yolla çözebilirsiniz.
1- Eğer üye girişi yaparak, üye sayfanızdaki tema değiştir seçeneğinden temanızı değiştirdiyseniz yapmanız gereken çok basit. Bozuk temanızı silmeniz sorunu çözecektir. PHPNuke çalışma prensibi gereği üyenin kullandığı tema sistemde yüklü değilse sitenin genelinde kullanılan temayı üyeye gösterecektir.
2- Eğer temanızı Yönetim/Seçenekler sayfasından bütün siteniz için geçerli olsun diye değiştirdiyseniz vay halinize! Neden mi? Bu durumda temanızı veritabanına ulaşıp değiştirmeniz gerekli. Korkmanıza gerek yok. Bu işlem çok basit. Yine phpMyAdmin'i açın. SQL sorgusu bölümüne girin. Oraya update nuke_config SET Default_Theme='calisantemaismi'; yazın. calisantemaismi yerine düzgün çalışmakta olan temanızın adını BÜYÜK-küçük harf ayrımına dikkat ederek yazınız. Ve bu komutu çalıştırınız. Bu işlem sonucunda temanız eski temanız haline gelecektir. Böylece bu sorundan birkaç dakika içerisinde kurtulmuş olacaksınız.
bunu uygula kesin ve kesin sonuç kolay gelsin iyi çalışmalar..
Arkadaşım
2- Eğer temanızı Yönetim/Seçenekler sayfasından bütün siteniz için geçerli olsun diye değiştirdiyseniz vay halinize! Neden mi? Bu durumda temanızı veritabanına ulaşıp değiştirmeniz gerekli. demişsin açıklamanda. veritabanına girmeye hiç gerek yok. ftpden sitenize bağlanıp themes kısmında bozuk olan temanın ismini sitenizde çalışan temanın ana klasör ismi yaparsanız siteniz tekrardan eski haline gelecektir.Not: Bu olay benim başıma 3-4 defa geldi o yüzden tecrübeliyim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız