Tarih: 2010-02-13, 00:32:45 Mesaj konusu: Nuke'de Bir İlk, Bizim_Yazarlar Modülünde Yazı Rengini Seçme
Arkadaşlar aşağıdaki linkte bizim_yazarlar yazının üst kısmında yazı karakterinin seçmek için 6 tane renk seçeneği var. Bu nuke nin daha önce hiç bir modülünde görülmemeiş bir özelliktir bu özellik üzerine konuşabilir miyiz? Veyahut bu özellik nerelerde daha olumlu işler yapar ve sizce gerekli midir?
Örneği Görmek İçin Ağaıdaki Linkle Tıklayabilirsiniz
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-02-13, 11:40:59 Mesaj konusu:
valla iyi güzel işler çıkarıp sergiliyorsunuz ama bence de [b]efendymurat üstadın dediğine katılıyorum. sonuçta yazar modulu bence herşeyi tadında bırakıp daha değişik projeler yapmak gerek.
Yanlış anlamayın yaptığınız işlere saygısızlığım yok, sonuna kadarda saygıyla katılıyorum nedenide sonuçta php-nuke bir yabancı yazılımı ise, bu yazılımıda küçükten büyüğe, yabancıdan türke herkes kullanıyor. Türklerin ne aşağı kalan yanı var sorabilirmiyim.
Şu netıopsiyonda yazılımcı olsun, flash animasyon olsun, grafiker olsun, bir sürü ustalarımız var , neden bu module ek katıp yabancıların yazılımını kullanıyoruz. Hepimiz bir olsak da katkılar sağlasak, seminerler düzenlesek kendi işimizi çıkarıp yabancıların bizim yaptığımız şaheseri kullanmasını sağlasak daha hoş olmazmı.
Bir söz varmış bunu askerde bir amerikan turistten duymuştum."siz türkler neden hep başkasını örnek alır neden yapılan bir işi kopyasını çıkarır. sizin hiç kendi çıkardığınız birşey yokmu " diyordu. Tv programlarında olsun, kampanyalarda olsun, elektronik cihazlarda olsun hep yapılanları kullanıyoruz, bazı şeyleri başkalarından örnek alıyoruz.
Biz elhamdüllah Müslümanız ve Şükürler Olsun Türkiyede doğduk ve Türküz Eliminimki Biz İstesek Onlardan Daha işler çıkarır Başarırız.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız