Arkadaşlar siteye hiçbirşey yapmadım aşağıdaki gibi bir yazı geliyor. Ne yapayım? FTP sifresini değiştirdim ondanı acaba
There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
TEŞEKKÜR EDERİM ABİ VALLA ÇOK PANİK YAPMIŞTIM. YAW BU DATABASE Yİ NASIL YÜKLEYECEĞİZ . İÇE AKTAR DİYOM KABUL ETMİYOR. Bİ ANLATABİLİRMİSİN İLERİDE LAZIM OLUR.
Kabul etmiyor derken ne gibi bir hata veriyor...ne oluyor yani? içeri aktarmanın anlatılacak bir tarafı yok veri tabanını oluşturursun daha sonra daha sonra içeri aktar butonunu tıklarsın acılan yerden gözat ı tıklar açılan pencereden sql dosyan bilgisayarında nerede kayıtlı ise o klasöre gider secer tamam ı tıklarsın , bir süre bekledikten sonra phpmyadmin pencerende xxxx kadar sorgu başarıyla çalıştırıldı der.. bu iletiyi gördükten sonra işlem tamamlanmış demekitr..Sen nasıl bir hata alıyorusn onu bir söyle.. belki içeri aktarma kapasitesi düşüktür orada yaza 2048 gibi gözat butounun hemen yanında..
bİLİMYORUM BU DATABASE Yİ PARÇA PARÇA YÜKLE DİYORLAR DOĞRU MU ACABA? ACABA SQL DOSYASININ ADINIMI DEĞİŞTİRMELİYDİM?YİNDEDE CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR. SİTENİZE GİRDİM ÇOK GÜZEL.
veritabanızın maximum içeri aktarma kapasitesinden yüksek ise sql dosyanızın kapasitesi evet bölerek import etmelisiniz adını degiştirmenize gerek yok...Sitem hakkımda söyldikleriniz içinde tşk ler...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız