Tarih: 2009-04-29, 15:36:19 Mesaj konusu: Site Tanıtımlarına Ara Lütfen
mrb arkadaşlar görüyorumki paylaşım sitesi paylaşımlıktan çıkmış site tanıtımlarına reklama dönüşmüş birinin sitesinde bir sorun olsa burada paylaşsa cevap alamıyor benim gibi acemiler sorunlarını yazıp YARDIM istiyor fakat malesef ilgilenilmiyor.
haklısın vallahi kardeş site tanıtımı içinde belli kriterlervar bu kriterleri tamamlayan arkadaşlar rahatça tanıtıyorlar burada ama yetkililer acemi olanlara ellerinden gelen YARDIMı yapmaları gerekir bencede
Site Tanıtımlarıyla ne alakası var ki .. Bence çok gerekli bir bölüm .. Sadece şu 3-4 Gündür biraz yoğun bir şekilde kullanılan bir bölüm o kadar .. Cevap alamamanızın nedeni Site Tanıtımları değil online sayısının "şu aralar" az olması ..
Site Tanıtımlarıyla ne alakası var ki .. Bence çok gerekli bir bölüm .. Sadece şu 3-4 Gündür biraz yoğun bir şekilde kullanılan bir bölüm o kadar .. Cevap alamamanızın nedeni Site Tanıtımları değil online sayısının "şu aralar" az olması ..
Carrot kardeşim tanıtım yapmasınlar demiyorum bunun yoğun olduğunu görüyorum, YARDIM isteyenlerde yazısının altına bir kaç defa daha YARDIM diye istekte bulunuyor online sayısı düşüyor diyorsunuz fakat site tanıtımları artıyor bunu anlamış değilim
sen önce açtığın yere bak başlığı sora bize fırça kay
işte bu yüzden demekki sana YARDIM etmiyorlar şimdi nasıl YARDIM ediyim ben sana sen beni yoruyosun mesala böle yaparak bide sorunu halletmeye çalşırsak ooo işimiz var demekki hatayı önce kendinde ara sora başkasında korkmayın site tanıtımınlarında 50 mesajdan az mesaj yazan varsa direk siliyorum ben o sorunumuz yok allaha şükür site tanıtımı olmasa adam başka nickle gelicek eee www.denizlim.org deki köşe yazarları bloğunu nerden bulabilirim bu reklam olmicakmı sence ben bu adama nasıl derim sen reklam yapoıyosun diye biraz mantıklı düşünün arkadaşlar hep kendinizi değil bizleride düşünün
Biraz nankörlük var gibi.Bu sitede yardımda bulunanlar sana hiç karşılık beklemeden YARDIM ediyor.Öyle bir zorunluluğu olmasada YARDIM ediyor işte.
Ama şunu belirtmek isterimki 1-2 yıl önce bu sitede daha çok kişi vardı seyranlı,andyou..... gibi bir çok kişi artık girmiyor sanırım bu siteye.
Tarih: 2009-04-29, 17:50:46 Mesaj konusu:
natt banami bu sözler?ben üstüme almiyorum kardesim bu sözü.yardim edende etmeyende sagolsun kimse mecbur degildir elbette.
ama burdaki destek yardim tek tarafli degil yani üyelerde katilimlariyla destek oluyorlar siteye
Tarih: 2009-04-29, 18:00:09 Mesaj konusu:
üstüme almadim yazdimya :) bende genel bir yorum yazdim
ama tesbitinin yanlisligi ortada.olaya tek tarafli bakmamali
elestiri kültürü iyidir .hakaret olmadikca
Tarih: 2009-04-29, 18:09:20 Mesaj konusu:
öylede olsa üstüme aldigim anlamina gelmezki o cümle
mesaj yazarken sen diye hitap ediyorsan adinida yazman gerekmezmi kardes?sana hic karsilik beklemeden yardim ediliyor diye hitap etmissin en sonda mesaji yazdigima göre sordum evet banami diye neyse önemli degil
ben bu siteye minnettarim.cok faydalandim yapanlara tesekkür ediyorum yardim edenede herzaman
sadece cevap alamiyorum son zamanlarda bir seslenisti bu
yoksa acilan baslikla alakasi yok yani reklam olayi falan benim konum degil
sen önce açtığın yere bak başlığı sora bize fırça kay
işte bu yüzden demekki sana YARDIM etmiyorlar şimdi nasıl YARDIM ediyim ben sana sen beni yoruyosun mesala böle yaparak bide sorunu halletmeye çalşırsak ooo işimiz var demekki hatayı önce kendinde ara sora başkasında korkmayın site tanıtımınlarında 50 mesajdan az mesaj yazan varsa direk siliyorum ben o sorunumuz yok allaha şükür site tanıtımı olmasa adam başka nickle gelicek eee www.denizlim.org deki köşe yazarları bloğunu nerden bulabilirim bu reklam olmicakmı sence ben bu adama nasıl derim sen reklam yapoıyosun diye biraz mantıklı düşünün arkadaşlar hep kendinizi değil bizleride düşünün
alipaksi çok yanlış düşünüyorsun size nerede fırça attım ne biliyorsun araştırmadığımı yada birinimi kırmışım araştır forumda
konuyu ben açtım görüyorumki bu işten muzdarip olanlarda var burada iyiyide kötüyüde konuşmamız lazım bu konuda herhangi birini yada siteyi kötülemiş değilim yardımda bulunan dan da bulunmayan dan da ALLAH razı olsun yalnız bu gibi olayların arttığını gördüm dedim bu benim sitenin paylaşım sitesi olduğu için yazdım burada kimsenin kimseyi kırmaya lüksü olamaz
elbette benimde çok faydalandığım paylaştığım birşeyler olmuştur.fazlada birşey yazmak istemiyorum
konunun kapatılmasını rica ederim
Yeni olan arkadaşların bu tür sitemleri ara ara olur...Çünkü acelecilik yapısı vardır.Ve de gözlerinin önünde olan şeyi saatlerce aralar ama bulamazlar...Zaman geçtikçe ve tecrübe kazandıkça anlarlar ki bu işler sabır işidir.Bu yollardan geçtiğimiz için şimdi daha iyi anlıyorum...
Konunun doğruluk payı vardır.Tanıtımlar üst üste gelmiş olabilir...Herkes yaptığını göstermek ve beğenilmek emeğini takdir ettirmek ister...Hele ki zaman geçip birşeyler başarırsa...
YARDIM taleplerine gelen cevapsızlık konusu ise Netopsiyon Markası bu işte artık ustalaşmış,alacağı bişeyler kalmamış ve bu işten artık koltuğuna yaslanmış kişilerden oluşmaktadır...Bundan dolayıdır ki görülen özellikle aramadan yapılan basit soru(n)lara cevap alamıyorsunuz...
Daha verimli bir arama için arama bölümlerini iyi kullanmaınızı ve forumların bazılarının birleştirilmiş olmasını (yenilemeden sonra...php nuke altına toplandı diğer kategoriler...) göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz..Çünkü Özellikle nuke adına cevaplanmamış soru(n) yoktur...
konu başlığın özellikle ilgimi çekti Pardon ama sanamı soracağız tanıtım yapıp yapmayacağımızı?
ve burda benim yeri geldi sorunum bir haftada çözüldü yeri geldi çözülemedi ve bir gün bile sitem etmedim çünkü kimsenin mecburiyeti yok
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız