merhaba bana hell_yas arkadaş buyuk bır alcak gonullulukle kendı ellerıyle yaptı ben paylasabılırım. e nede olsa bılgı paylasıldıkca degerlıdır.
ayrıca hell_yas sırf yapamadıgımcın color eklentısını bıle benm sıteme kendı kurdu. alçak gönüllülük + bilgi + paylaşımcılık, işte asıl coderlık. yani php nukeye asıl yön veren ınsanlar, rütbesi yönetici bile değil. amakendide ve bizde biliyoruzki bizim bir yöneticimiz daha var. çok teşekkürler. =)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ekleyın msnden vereyım
Ya arkadaşlar bir de bu msn veriyorum ekle msn den vereyim modası çıktı valla çok ayıp oluyor madem paylaşımcı ruhunuz bu kadar iyi buradan paylaşırsınız NG_Dosyalara da dosya önerisi verirsiniz dosyanız onaylanır herkez faydalanır yapmayın gözünüzü sevem ya
zuhahaha gülerim sadece, kıyaslamalarada bakın, hell_yas kullanıcı adlı kişiye teşekkürler yardımcı olmuş sana ama mavigiz resmen saçmalamışsın, az alçak uçsan? çakılıp kalma sonra!
zuhahaha gülerim sadece, kıyaslamalarada bakın, hell_yas kullanıcı adlı kişiye teşekkürler yardımcı olmuş sana ama mavigiz resmen saçmalamışsın, az alçak uçsan? çakılıp kalma sonra!
arkadaşım, beni tehdıt etme yada racon kesme sen sadece uyelık engellersın elınden baska bırsey gelmez, sen benı yere cakamazsın netopsıyon uyelıgıme son verırsın bende baksa bır nuke sıtesıne gıderım sız zaten az olan paylasımcılıgı bırazdaha dusurursunuz olur bıter.
soulfather arkadaşım bendeki blok benim sitemegöre editlediğim içinde birçok html kodu bulunduran birçok resim ve logo kullandığım blok nasıl ekleyim? ha ama yönetici arkadaşlar deselerdi ki yada msnı sılmek yerıne ekleyıp sen bana bu bloğu ver ben siteye göre genel indirilecek şekilde editleyim site dosyalarına koyalım ıhtıyacı olan bır cok ınsan var ıhtıyacları gorulsun. ama arkadaşlar yönetici aman ha döverler, burdaki herkes kendi sitesinin yöneticisi tehdit etmek yerine yol göstermek seçilirse paylaşımartar, ben yıllardan sonra nukeye geri döndüm ve forumlara cevap veren sayısı ıkı elın parmakları kadar, çünkü bu arkadaslar paylasan ınsanların degerlerını bılıp daha dogru ve uygunluguna gore yonelndırmek yerıne çocukca tehdıt etmeyı secıyorlar. engellenmesem bıle mahalle kabadayısı gıbı yonetıcısı olan bır sıtede bulunmak ıstemem, renk kodlu bloğu ısteyen varsa gonderebılırım. Allaha emanet olun
bu sıra kim olursa olsun bir suru kişi msn muhabetini çıkardı tamam insanlara yardımcı olun kimse buna birsey demez ama buraya yazarsanız herkez öğrenir msn den 1 2 kişi öğrenir ama buradan bir suru kişi..
dedigin gibi blok olmadımı buradan tartışa tartışa çalıstırışlır elbet...
tehdit mi? boşa dememişim çok yüksekten uçuyosun diye az alçalsan? bişiy paylaşıyosan burda msn şu bu adresi verip değil bir yere yükleyip link ekleyerek yaparsın bu paylaşımını ki kendi adıma adıma konuşayım hep böyle yapmışımdır şu forumlarda paylaşımımı, yeni bir moda çıkardınız böyle msn şu bu üzerinden sonra diyosunuz neden paylaşım yok? alın size paylaşım msn'de hallediyosunuz ya işte! dayılık, kabalık, racon şu bu gibi boş sözlerinle daha fazla zaman kaybetme şurda, ne banlarım, ne engellerim ne de silerim (hiçbirine yetkim yok zaten) burda herkesin yaptığı iş ortadadır, takdir bizleri bilenlerindir! ama dediğim gibi çok uçma çakılırsın, çakılmana ben sebep olmam, bilinçsiz uçtuğun için kendin sebep olursun
Tarih: 2009-09-27, 00:02:28 Mesaj konusu:
Yukarıda da belirttiğim gibi bir sorun ile karşılaşıyorum. Renk verdiğim kişiler (Ben dahil) renkleri görünmemektedir. Block kodlarına baktım pek bişey kestiremedim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız