Arkadaşlar bir yıldır sürdürdüğüm sitemi nuke+vbulletin şeklinde değiştirdim sizlerden yorumlarınızı bekliyorum sizce geçip geçmemekle iyimi kötü yaptım ...
siten nuke iken çok daha iyidi forum yani ama temanı baştan beri sana değiştir diyordum ve hala değiştir diyorum hiç olmamış bu renk yada 1 senedir kullanıyorsun ben sıkıldım
forum yaptın dıye 1300 dosya indirme linkin yanı sadece üye indirebilir gitti gelen gecen simdi indidiyor allah bılır kac kısı dosya ındırmek ıcın uye oluyordu...
şimdi sitenin her yeri üyeliksiz gezinilebiliyor sadece forum :S
forumda ki tema ile nuke teması hiç uymamıs karısık olmus
nuke+vbulletin entergeli olsaydı iyi olurdu
içerik iyi tasarım kötü...orta blokta kı forumda guzel olmamıs :S hıc olmassa nukeye tasarım yap :S html gibi olmus
artistbaron haklısın fakat temayı bir birine uydurduk yeni bir tama yapıp ikisini aynı tema kullanılacak şuan geçici bir dönem.
Download gelince dediğin öyleydi. Günde 40 kişiden fazla üye oluyordu sonra açtım bu üye sayısı düştü.
Sonra Download Kapattım Ve Vbulletinin Download Aktardım çizimleri şuanda da aktarmaya devam ediyorum.
Ben ileriye yönelik bir plan yaptım zamanla nukeden çıkmak istiyorum belkide nuke+vbulletin olur yani şuanda istediğim oldu birkaç eksiğimiz kaldı onuda yavaş yavaş hallediyoruz aslında baktığımda vbulletin ve nuke rahatlıkla birleştirilebilir sadece lisanslı olduğu için üzerinde durmuyor kimse bende bunu anlayamıyorum.
Nukede tek sevmediğim forumu sırf o yüzden nuke güzel fakat forum kasıntı hiç bir özelliği yok. yani istediğimi bulamıyorum . oyüzden
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-03-12, 23:30:58 Mesaj konusu:
bardas neyi anlamıyorsun? adamlar yapmış para istiyor...ben onların scriptini daha güzel yapacam daha geliştirecem bana ne faydası var? yaptığımda desem şu kadar kaç kişi başvurur?hadi onuda geçtim vbulletin beni dava ederse?izin istesem verirler mi? vs...vs....
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız