Tamamen Drupal tasarım olan sitemde yaklaşık 75 kadar güncel eklenti kullandım ve bu eklentilerin birbiriyle uyumlu olarak çalışmasını sağlamaya çalıştım.
Neredeyse her şeye SEO uyguladım desem yalnış olmaz, çünki siteye eklenen her içerik yazı makale konu forum vs vs 30 dk içerisinde google de o bölümde neredeyse ilk 5 sayfa içerisinde yer almaktadır.
Özellikle görsel olarak hayranı olduğum ve çok faydalı bir uygulama olduğunu düşündüğüm google map servisinide gerekli gördüğüm bölümlerde gösterdim, gösterilmesini de sağladım.Üyelik alanları ve profil alanlarına bir çok gerekli eklentiler yaptım.Bir misafir siteyi gezerken farklı üye olduktan sonra ise çok farklı bölüm ve içeriklerle karşılaşıyor sanırım Drupalın da en büyük özelliklerinden birisi de bu.
Siteyi hem eleştiri ve önerilere hemde kullanıcılara açmaya karar vermemin nedeni artık bu sitede Editleme-ekleme gibi işlemleri yapmayacagım içindi. Sebebi imzamdaki sitemdir.
tema header ve sitedeki resimleri göz önüne almazsanız sevinirim.(malum resim-header düzenlemesi basit fakat vaktim yok)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız