Haber Siteleri Gazeteler Hava Durumu Dövis Abi Çıkart Gitsin bunları.
ama Şekil olrak Çok Güzel Olmuş.
Msn nick
ve hazır mesaj sisitemlerinide admin panel baglantılı yapar isen tam benim istediğim sisitem olur
site çok dağınık değilmi polibo bana öyle geldi yani abartılı gibi duruyor renk seçimi güzel pembe-mor aşkı fantaziyi anımsatır o seçim güzel ama sitede boşluklar fazla birazdaha ona dikkat edersen artı haber iframesi falanda gerek yok bence onun yerine sağdaki linkleri ortaya güzel bir menü halinde oturtabilir sitenin aşağı doğru inmemesini sağlayabilirsin daha derli toplu olur en azından benim bombardıman bu kadar..
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-06-03, 23:36:50 Mesaj konusu:
nofel....mesajını yeni gördüm..gülmekten koptum....bu site benim sayılır ama emin olki aşkı gördüğünde yolunu değiştiren biriyim ;)
teşekürler gönlümüngülü
site çok dağınık değilmi polibo bana öyle geldi yani abartılı gibi duruyor renk seçimi güzel pembe-mor aşkı fantaziyi anımsatır o seçim güzel ama sitede boşluklar fazla birazdaha ona dikkat edersen artı haber iframesi falanda gerek yok bence onun yerine sağdaki linkleri ortaya güzel bir menü halinde oturtabilir sitenin aşağı doğru inmemesini sağlayabilirsin daha derli toplu olur en azından benim bombardıman bu kadar..
Ben siteyi Çok beğendim. site adı da güzel bence .
Sadece logo gözüme takıldı kalp yerine gül olsaydı site daha da güzel olacaktı .
Ama bu haliyle bile çok güzel suan sitedeyim .
siteye gül resimleri de ekle bence ...
Neyse sitede içerik oldukça site daha çok kişi ziyaret edecektir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız