İlk bakışta klasik olmuş fazlaca..Bu türden rakibin çok...O yüzden temanı daha iyi seç derim.Ben de aynı türden siteye sahibim ve tema konusunda sıkıntım var..
belki görmüşsündür edebiekol adında...
Tutunbilmek için daha sade ve göze hitap eden bişeylar yapman lazım...
google da edebiyat kelimesinde çıkan sitelere bak ilk sayfadaki ve kendi özeleştirini yap...
Arkadasim eline saglik site guzel olmus. Eksikleri var ama zamanla giderilir. Senden ayrica bi ricam olacak mukunse tabiki Sinemalar modulunu paylasabilirmisin mumkunse. Tesekkurler...
eleştirileri dikkate alıyorum zaten daha site çalışması devam ediyor.
evet tema sıkıntısı yaşıyorum daha düzgün bir tema bulamadım arıyorum daha buyur arkadaşım sinema modülü
Açıkçası hiç güzel değil aksine çok sıradan.
Sıradan sitelere göre çok güzel ama, nedeni buldugun her modülü site içerigine uysun uymasın koymuşsun, bu sana ilk başlarda belirli hit sağlayacaktır sonrada dibe vuracaksın...
Şu en çok modulu siteme koyayım edebiyatından vazgeçmedikçe aynı yerde kalacağız.
Bir Edebiyat sitesinde; son çıkan aksiyon filmlerinin, fıkraların, hikayelerin, bil.derslerinin, sporların, sağlık-cinsellik vs vs'nin ne alakası vardır ?
Hele hele trabzonsporun renkleri gibi bir spor teması renkleriyle bir edebiyat sitesinin...
Bu tip moduller, yazılar bilgiler seni sıradan siteler grubuna sokar. Bu sıradanlıktan kurtulmak istersen netopsiyonda bir çok bilgi verildi bu konuda.
Özellikle İşine yarayan modullerin içeriklerini ve kullanım özelliklerini arttırarak daha sade bir tasarım ve ÖZGÜN içeriklerle hem google hem de sitene gelenler keyif alacaktır.
Sakın olaki çalışma şevkini kırma;
Gördüğüm kadarıyla neredeyse tüm modül+eklentileri kurabilecek kapasitede bilgilisin, ama yalnış bir tasarıma yönelmişsin.
Yapman gereken bu bilgini artık olumlu yönde;site ismi ve içerigine uygun olarak yeni üretimlerde bulunarak gereken modul+eklentileri geliştirerek değerlendirmelisin.
Hem bu yönde de şanslısın çünkü editlemeye elverişli fıkra-hikaye-şiir modulu gibi modulleri kullanabilirsin.
Mesela; kullanıcıların yazdıkları eserleri ana sayfa da yayınlayabilmeli, oy verip, yorum yapılabilmeli. Kullanıcıları daha çok sitene çekebilmek için haftanın makalesi, yazısı vs gibi içeriklerle siteni daha ilgi çekici hale getirebilirsin. Bunları yapabileceğine inandıgım içinde bu yorumumu sana sunuyorum...
beklediğim yorum buydu işte.teşekkürler arkadaşım bana yön verdin.düşündüklerii ve yapmak istediklerimi dedin ama elimde fazla imkan yok evet anlıyorum php-nukeden ama profesyonel değilim.yapmak istyediğimi pek fazla yapamıyorum.ben tek çalışıyorum ondan ötürüde fazla ilgilenemiyorum.ha bu arada site sadece edebiyat sitesi değil bilgi,kaynak sitesidir.yorumun için teşekkürler arkadaşım
Açıkçası hiç güzel değil aksine çok sıradan.
Sıradan sitelere göre çok güzel ama, nedeni buldugun her modülü site içerigine uysun uymasın koymuşsun, bu sana ilk başlarda belirli hit sağlayacaktır sonrada dibe vuracaksın...
Şu en çok modulu siteme koyayım edebiyatından vazgeçmedikçe aynı yerde kalacağız.
Bir Edebiyat sitesinde; son çıkan aksiyon filmlerinin, fıkraların, hikayelerin, bil.derslerinin, sporların, sağlık-cinsellik vs vs'nin ne alakası vardır ?
Hele hele trabzonsporun renkleri gibi bir spor teması renkleriyle bir edebiyat sitesinin...
Bu tip moduller, yazılar bilgiler seni sıradan siteler grubuna sokar. Bu sıradanlıktan kurtulmak istersen netopsiyonda bir çok bilgi verildi bu konuda.
Özellikle İşine yarayan modullerin içeriklerini ve kullanım özelliklerini arttırarak daha sade bir tasarım ve ÖZGÜN içeriklerle hem google hem de sitene gelenler keyif alacaktır.
Sakın olaki çalışma şevkini kırma;
Gördüğüm kadarıyla neredeyse tüm modül+eklentileri kurabilecek kapasitede bilgilisin, ama yalnış bir tasarıma yönelmişsin.
Yapman gereken bu bilgini artık olumlu yönde;site ismi ve içerigine uygun olarak yeni üretimlerde bulunarak gereken modul+eklentileri geliştirerek değerlendirmelisin.
Hem bu yönde de şanslısın çünkü editlemeye elverişli fıkra-hikaye-şiir modulu gibi modulleri kullanabilirsin.
Mesela; kullanıcıların yazdıkları eserleri ana sayfa da yayınlayabilmeli, oy verip, yorum yapılabilmeli. Kullanıcıları daha çok sitene çekebilmek için haftanın makalesi, yazısı vs gibi içeriklerle siteni daha ilgi çekici hale getirebilirsin. Bunları yapabileceğine inandıgım içinde bu yorumumu sana sunuyorum...
+ windows vs.. dersleri yerine edebiyat ile ilgili dersler tanıtımlar yol gösterici bilgiler olabilir. açıkçası edebi içeriğe yer verilmeli. ben edebi içeriği bulamadım.
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-03-13, 01:00:52 Mesaj konusu:
Edebiyat sitesi için tema uyumsuz edebiyatla alakasız modüller ve bloklar var haberler sıradan edebiyatla ilgisi yok bence biraz daha azimli çalışmanız lazım .
Tarih: 2009-03-13, 13:56:08 Mesaj konusu:
Arkadaşım sitenin edebiyat sitesi oldugunu söylüyorsun Nereden başlayım bilmiyorumki Tema hiç uygun degil bloclar modüller uygun degil içerik dersen hak getire...İllede edebiyat içerikli site yapmak istiyorsan eger
www.edebyahu.com sitesine bir göz at derim temadan tutta içerigine kadar özgün bir site...Bu şekilde olacaksa çok güzel olur yok ben yapamam diyorsan hiç bulaşma edebiyat işine...Eleştirim biraz sert oldu gibi ama amacım hevesini kırmak degil...
Bütün yorumlardada Tema uyumsuz Diyolar Ewet bencede Tema Uymsuz katogorili haber bloğunun gri olan yerleri göze çok batıyo onları renkli yap en sonnuncusuda aşada center4 blokta kullandığın bloklar eşit değil çok kötü duruyor
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız